Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  7 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO/VIDEO: I s-au oferit 50.000 de euro pe această rochie, dar i-a refuzat. Tina Olari – strălucitoare astă-seară, la Bistrița

01/03/2018 20:51:27 Ioana BRADEA  
„Mi s-au oferit 50.000 de euro pentru această rochie, după o prezentare pe care am avut-o la Dubai. N-am putut onora acea ofertă, uneori mi-a părut rău, dar încântarea mea de acum s-a dovedit a fi mult mai mare decât satisfacția pe care mi-ar fi putut-o oferi cei 50.000 de euro...”, a mărturisit Tina Olari, pentru Bistrițeanul.ro, astă seară:

Mi s-au oferit 50.000 de euro pentru această rochie, după o prezentare pe care am avut-o la Dubai. Dar promisesem chiar cu o săptămână înainte că voi păstra această rochie într-un muzeu... Pentru mulțumirea mea, ca designer... N-am putut onora acea ofertă, uneori mi-a părut rău, dar încântarea mea de acum s-a dovedit a fi mult mai mare decât satisfacția pe care mi-ar fi putut-o oferi cei 50.000 de euro...”, a mărturisit creatoarea de modă Tina Olari, pentru Bistrițeanul.ro, astă seară, după spectaculoasa paradă de modă desfășurată în încăperile Secției de Artă Contemporană ale Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud.

Oficialități locale și județene și-au dat întâlnire astă-seară la muzeu, evenimentul debutând cu un moment de reculegere în memoria pictorului Miron Duca, plecat în lumea celor drepți, în 25 februarie.

Au participat inclusiv ministrul Apărării, Mihai Fifor, generalul Ovidiu Uifăleanu și generalul Ovidiu Pop, alături de politicieni, oameni de afaceri, profesori șefi ai unor instituții și admiratori ai creatoarei de modă.

Dincolo de extravaganțe și revolte, moda pare, la prima vedere, o poveste despre podoabe și gusturi, ce pot ajuta însă la definirea perioadei de timp în care oamenii trăiesc... Designeri precum Yves Saint Laurent sau Dior – cu ajutorul unor expoziții vestimentare de succes în marile muzee ale lumii, la New York, Beijing, Paris, Sidney sau Londra – au consolidat opinia că moda a devenit între timp artă. „Asistăm la o schimbare a concepțiilor legate de funcționalitatea spațiilor muzeale, care nu rămân simple locuri în care se conservă și se expune, ci pot fi definite și prin evenimente a căror calitate și diversitate contribuie la promovarea valorilor artei contemporane. Este ceea ce se întâmplă acum la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud. Vă invităm la o prezentare de modă care sperăm să devină pentru dumneavoastră o experiență de neuitat...”, a precizat Lavinia Moldovan, coordonatoarea evenimentului din partea Muzeului Județean.

Creații purtate de Miss Top Model Of The World 2010, Miss World 2015, Miss Global China 2016, Miss Grand International 2016, Miss Barcelona, Miss Spania, Miss România și Miss Supranațional 2017 au trecut prin fața oaspeților invitați să asiste la prezentare, purtate cu multă grație de modelele alături de care Tina Olari și-a început cariera de succes, la Bistrița, acum mai bine de 10 ani.

Vedeta serii a fost rochia care a îmbrăcat cea mai frumoasă femeie din lume, MISS WORLD 2015, și care - grație generozității Tinei Olari - a intrat în custodia muzeului, putând fi admirată de toți cei interesați.

Designerul bistrițean recunoscut la nivel mondial și prezent pe scenele modei din Dubai, Milano, Barcelona și Madrid a fost prezent astă-seară la Bistrița, atmosfera de poveste a serii fiind completată de o serie de surprize oferite de colaboratorii Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud: Crama Jelna cu producția anului 2017 și Yves Rocher România reprezentat prin Laura și Doru Someșan.

10273 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro