Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  27 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO/VIDEO: Elevii Liceului cu Program Sportiv au dansat azi în curtea școlii! Au celebrat, astfel, o zi foarte importantă

15/03/2018 14:44:39 Ioana BRADEA  
Nu au dansat decât câteva minute, însă a fost de efect: au fost urmăriți cu admirație și încântare de profesorii și colegii lor chiar și de la geam, de la etajele suprioare ale clădirii, fiind aclamați și întâmplinați cu urale. La Liceul cu Program Sportiv din Bistrița s-a celebrat astfel o zi deosebit de importantă:

Elevii şi profesorii Liceului cu Program Sportiv din Bistriţa au ieșit azi în curtea școlii la o porție de muzică și dans – o activitate în cadrul proiectului Erasmus + Terra Community and Ethics of the Future. „Suntem în cel de-al doilea an al proiectului coordonat de Liceul cu Program Sportiv, un proiect care are drept parteneri școli din Polonia, Croația și Slovenia. Momentul de astăzi reprezintă o activitate în cadrul acestui proiect, dar marchează, totodată și Ziua Mondială a Consumatorilor. Urmează Caravana Ecosohia, o dezbatere on-line și o întâlnire în luna mai, la Bistrița, la care vor participa toți elevii și profesorii parteneri în acest proiect...”, a explicat profesoara Carmen Berințan.

În proiectul Erasmus+ în care suntem implicați, am avut azi o activitate menită să promoveze Ziua Consumatorului, sărbătorită în fiecare an pe 15 martie, pentru a atrage atenția asupra drepturilor pe care consumatorii le au. Președintele american JF Kennedy a susținut un discurs în 15 martie 1962, în care definea pentru prima oară drepturile consumatorului și sublinia că există patru drepturi fundamentale care trebuie respectate – dreptul la securitate, dreptul la informație, dreptul de a fi ascultat și cel de a alege liber produsele şi serviciile...”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro profesoara Alexandra Mihăilă, adăugând că la flashmob au participat copii din clasa a VIII-a și a IX-a, de la profilurile Sportiv și Protecția Mediului.

Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor a fost celebrată pentru prima dată pe 15 martie 1983 iar de atunci a devenit o importantă ocazie pentru mobilizarea și informarea cetățenilor în ceea ce privește cunoașterea drepturilor care le revin în calitate de consumator.

Impecabil s-au mobilizat și elevii Liceului cu Program Sportiv din Bistrița, care au organziat un flashmob astăzi, la prânz, în curtea școlii, marcând astfel importanța acestei zile.

Dansul lor nu a durat decât câteva minute, însă a fost de efect, fiind urmărit de profesorii și colegii dansatorilor chiar și de la geam, de la etajele superioare ale clădirii, fiind aclamat și întâmpinat cu urale. „Au fost foarte încântați să participe și foarte supărați că au greșit un pas la un moment dat. Mi-au plăcut tare mult, și chiar s-au implicat – știu pentru ce au făcut acest flashmob, ei și-au stabilit coregrafia, și-au ales muzica...”, a mai povestit Alexandra Mihăilă.

Mai multe detalii despre proiectul coordonat de LPS puteți reciti accesând linkurile de mai jos:

FOTO/VIDEO: Impresii de călătorie. Ce au admirat elevii de la LPS într-o școală din Slovenia

FOTO/VIDEO: Inedită caravană, în parcul municipal din Bistriţa...!

4117 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro