Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  17 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO/VIDEO: Dracula – mascota Campionatului Mondial de Culturism și Fitness care se va desfăşura în noiembrie la Bistrița

11/08/2017 14:31:38 Ioana BRADEA  
Frumoasa şi preaînalta Roxana Ciuhulescu îmbrăcată în ie tradiţională, dar şi un campion la judo – costumat în Dracula, alături de preşedintele Federației Române de Culturism și Fitness, primarul Ovidiu Creţu şi Radu Moldovan, au anunţat azi „un eveniment formidabil, extrem de important care ne va promova municipiul mai mult decât multe altele...”

Pentru prima oară în România va avea loc Campionatul Mondial de Culturism și Fitness, iar Bistriţa a fost socotit cel mai atractiv oraş pentru desfăşurarea acestui eveniment sportiv care va reuni peste 1.000 de oaspeţi, dintre care jumătate sportivi – din peste 45 de ţări.

Președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan și primarul Ovidiu Creţu au explicat de ce este important acest campionat pentru turismul şi economia judeţului, în timp ce preşedintele Federației Române de Culturism și Fitness, profesorul Gabriel Toncean, a motivat că a fost ales însuşi Dracula drept mascotă a competiţiei pentru că s-a dorit îmbinarea aspectului geografic, cu cel istoric și sportiv. „Am dorit să ieșim în evidență la nivel de promovare, să facem ce nu s-a mai făcut, pentru un impact vizual maxim. Am observat un elan incredibil în ultimii ani, în Bistriţa, o dezvoltare economică și un mare potențial turistic, pe care l-am şi simţit atunci când am venit să cer sprijin aici pentru organizarea acestui important eveniment... Cred că după Campionatul Mondial voi lua în considerare o eventuală mutare cu familia aici. Chiar vreau să cred că Bistrița este un oraș potrivit pentru toată lumea”, a mărturisit Gabriel Toncean la Bistriţa.

Frumoasa şi preaînalta Roxana Ciuhulescu a recunoscut, la rândul său că rezervările la hotelurile din zonă pentru acest eveniment sportiv au început încă de anul trecut şi că acest campionat va fi promovat şi la Cupa județului Bistrița-Năsăud la handbal feminin care debutează azi la Sala Polivalentă şi care îi aşteaptă pe bistriţeni cu multe surprize, tombole şi premii, dar şi doi sportivi de top ai României care vor promova Campionatul Mondial de Culturism și Fitness.

Pentru prima dată în România va avea loc Campionatul Mondial de Culturism și Fitness, în perioada 10-13 noiembrie, la Bistriţa, organizat în parteneriat cu autorităţile locale şi judeţene, dar şi cu Ministerul Tineretului şi Sportului. Până în noiembrie vom promova evenimentul şi prin alte evenimente organizate la Reghin, Târgu Mureş, Mediaş, Ploieşti, Bucureşti...”, a mai spus Roxana Ciuhulescu.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro