Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  85 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO/VIDEO: Cele mai frumoase voci, într-un spectacol răscolitor, plin de căldură şi lumină

23/06/2017 22:21:47 Ioana BRADEA  
Una dintre cele mai frumoase voci ale ţării a reuşit să-i uimească azi pe bistriţenii care au participat la un inedit spectacol de folclor în care artiştii au fost acompaniaţi nu de orchestră, aşa cum se obişnuieşte, ci de pianul admirabil mânuit de profesorul Aurel Mustăţea, dar şi Eduard Dragu Sălăgean şi Melinda Deak.

Cântecul mi-e casă, acasă, vis înalt, alinare, împlinire. Fericirea aceea deplină, rotundă, am aflat-o în profunzimile lui, în unduirea duioasă și caldă a sunetelor, în sensul lui adânc și greu. Cântecul mă apropie de oameni, mă învață generozitatea, simplitatea, firescul...”, explica artista care a iniţiat întregul eveniment – Maria Ioana Ardelean, care a reuşit să-şi emoţioneze până la lacrimi spectatorii, cu vocea şi interpretările calde, dar şi cu emoţionante cuvinte rostite din suflet...

Alături de Ioana Maria Ardelean au urcat pe scenă Cornelia Ardelean-Archiudean, profesorul Aurel Mustăţea, pianista Deak Melinda şi micii artişti Eduard Dragu Sălăgean şi Miruna Bologa.

«Suflet de stea» este un spectacol caritabil, un eveniment care a pornit de la ideea că fiecare dintre noi are ceva de dăruit și de învățat, că binele atrage binele, că empatia și generozitatea au cu adevărat forță abia atunci când se materializează în fapte. «Suflet de stea» este un spectacol dedicat Asociaţiei Autism Europa Bistriţa și Centrului de Resurse şi Referinţă în Autism Micul Prinţ Bistriţa, devenit posibil grație credinței de nezdruncinat că fiecare dintre noi putem face ca lumea din jurul nostru să fie una mai bună, și nu doar pentru noi, dar și pentru cei de lângă noi. Pentru că orice comunitate, și societatea per ansamblu, are nevoie de exemple pozitive și de fapte bune. Iar acest lucru este, fără doar și poate, la îndemâna fiecăruia dintre noi”, explica Ioana Maria Ardelean, înaintea evenimentului.

Concertul a fost organizat pentru a sprijini activităţile Centrului de Resurse şi Referinţă în Autism Micul Prinţ din Bistriţa şi al Asociaţiei Autism Europa Bistriţa. „Ținem să ne păstrăm calitatea de ONG și să oferim cât mai multe servicii gratuite cu ajutorul partenerilor și prietenilor noștri. Asta presupune o implicare și eforturi supraumane din partea părinților, răbdare și sacrificii din partea terapeuților, eforturi supraumane pe care le facem toți, părinți și specialiști pentru a oferi servicii specializate de calitate beneficiarilor cu tulburări de dezvoltare din Bistrița-Năsăud și județele limitrofe...”, preciza Ana Dragu care coordonează cele două instituţii.

Toate fondurile care se vor strânge în urma vânzării biletelor și în urma donațiilor vor ajunge la Asociaţia Autism Europa Bistriţa, asociație care oferă, de la înființarea sa în 2007, servicii de informare, conștientizare, consiliere și educare, organizare de cursuri de instruire în beneficiul copiilor cu tulburări din spectrul autist din județul Bistrița-Năsăud, al familiilor acestora, al specialiștilor și al comunității.

Dacă nu aţi reuşit să ajungeţi la concert - puteţi să susţineţi Asociaţia Autism Europa Bistriţa şi Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism „Micul Prinţ” accesând linkul de mai jos: 

http://www.crra.ro/doneaza

7138 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro