Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  32 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO/VIDEO: Au fost cei mai convingători, şi-au dorit să fie o stea şi s-au ales cu 500 de euro! Artificii, baloane, concert latino cu Pepe

01/06/2016 20:49:14 Ioana BRADEA  
A fost un regal de mai bine de două ore de muzică şi dans într-o gală cu zeci de copii talentaţi, desfăşurată pe scena de la Palatul Culturii. Câştigătorii s-au bucurat de cele mai consistente premii acordate până acum în Bistriţa, în cadrul unor asemenea competiţii. AFLĂ cine s-a ales cu 500 de euro şi aplauzele furtunoase ale publicului:

Ziua de1 iunie s-a încheiat apoteotic, astă-seară, la Palatul Culturii, cu o gală la care au participat zeci de copii talentaţi, înscrişi în concursul „Aş dori să fiu o stea”.

Frumos costumaţi, aranjaţi şi machiaţi ca pentru un spectacol în toată regula – copiii s-au străduit să demonstreze juriului – în 22 de momente artistice că merită sutele de euro puse la bătaie de autorităţi.

Aşa cum s-a întâmplat şi ieri, în ziua concursului, pe scenă au urcat astă-seară Giulia Baci (11 ani), Archiudean Anamaria (12 ani), Barteș Ioana Ștefania (4 ani), Butilă Yasmina Ioana (10 ani), Ansamblul „Balada”, Pop Daria și Aluaș Flaviu (9 şi 10 ani), Ansamblul „Doinița” ( 6-12 ani), copiii de la „Floris”, Oarcaz Codruț și Nat Nadia (10-11 ani), dar şi Băiețean Ionuț și Adam Patricia (10-11 ani), Gavriloaie Carina Maria (9 ani), Gyorke Paula Nora (10 ani), „Lotus Dance Studio”: Negruț Alice, Alisia Sas, Rad Carla, Moisa Salma, Moldovan Irimeș (7 ani), Zagrai Sophia (6 ani), Nicolae Gabriela (6 ani), Peica Maria și Csorvasi Norbert (7-8 ani), „ReBorn Kids” (7-11 ani), Suto Andreea Estera Karina (11 ani), Școala populară de artă Bistrița: Patricia, Veronica, Ana-Maria, Bianca (9-10 ani), Someșan Sergiu (14 ani, au impresionat cu un moment rock într-o mare de dansuri populare şi moderne), Zinveliu Camelia Andreea (11 ani) şi Moldovan Cristian Niculae de la Liceul Tudor Jarda.

Toţi au primit trofee întruchipând stelele care visează să devină chiar din mâinile primarului Ovidiu Creţu care le-a adresat câteva cuvinte şi părinţilor prezenţi în public, felicitându-i că se ocupă de talentul şi pasiunile copiilor.

Membrii juriului s-au declarat public uimiţi de talentele micilor bistriţeni: unii s-au minunat de faptul că părinţii din Bistriţa se ocupă atât de mult şi îi şcolesc atât de insistent pe copii, în timp ce alţii au remarcat ţinuta scenică frumoasă, orientarea pe scenă şi talentul deosebit al micilor artişti.

În final, premiul de popularitate, 100 de euro şi o invitaţie specială la Favorit TV a fost cucerit de cea mai mică dintre concurente – Ioana Ştefania Barteş de doar 4 ani. Premiul III şi 200 de euro au ajuns la Yasmina Ioana Butilă, premiul II şi cei 300 de euro au fost cuceriţi de Ciprian Nicolae Moldovan, iar marele premiu şi cei 500 de euro au ajuns – în uralele şi aplauzele furtunoase ale publicului la copiii de la Ansamblul Doiniţa.

Pentru că Mihai Constantinescu cu a sa desuetă (aproape comunistă) melodie „O lume minunată" nu mai este demult la modă, organizatorii s-au gândit că cel mai potrivit ar fi ca seara de 1 iunie să se încheie cu un concert susţinut de „cel mai mare latin lover al României" şi jurat în celebrul concurs Next Star - Pepe, aplaudat, aclamat, fluierat şi apreciat de publicul în delir.

Pepe le-a şi oferit celor prezenţi un recital pe măsură, cu piese de amor faimoase, melodii mai vechi şi mai noi, dar şi un spectacol de dans susţinut de câteva domnişoare sexy din Bistriţa.

4442 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro