Și-au pus puștile deoparte și au pus mâna pe cuțite și ingrediente speciale pentru a găti cel mai bun gulaș. Vânători din 11 județe se întrec astăzi la Figa la concursul "Vânătoare la ceaun", spre încântarea numeroşilor curioşi care i-au urmărit cu atenţie.
Ingredientele cele mai bune, carne proaspătă de vânat și multă dragoste! Cu asta speră concurenții să câștige cât mai multe puncte la tradiționalul concurs de gătit de la Figa.
Au adus cu ei carne de vânat și pregătesc cele mai delicioase preparate vânătorești pe care peste câteva ore le vor prezenta în fața juriului.
Bucătarii speră că rețetele pe care le-au ales vir fi pe placul maeștrilor bucătari și că truda lor va fi răsplătită pe măsură.
De la gălbiori și cresta cocoșului, până la kegume proaspete și vin ales, toate fac parte din ingredientele pe care bucătarii le-au pus în ceauane pentru a pregăti cele mai delicioase prepRate pe care le vor asezona cu murături și câte un pahar de țuică.
Evenimentul a atras neneroşi beclenari şi turişti care i-au urmărit pe vânători la cratiţă cu multă atenţie şi admiraţie.