Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  13 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: Un personaj celebru de film este găzduit de expoziţia Brickenburg

20/04/2016 11:23:43 Dănuț ARSENI  
Printre munţi, case, clădiri, roboţei, maşini şi multe alte exponate, un personaj celebru de film şi-a făcut apariţia la expoziţie. VEZI despre ce personaj e vorba:

Expoziţia de pe strada Dornei de la Casa Argintarului găzduieşte un exponat special!
Tony Tocaci, coordonatorul expoziţiei şi creatorul lui Xenomorph (personajul principal din Alien), a lucrat timp de 4 zile la această machetă şi este mândru de faptul că cei mici o apreciază şi vorbesc despre ea.

În valoare de 450 de euro, piesele au fost achiziţionate separat faţă de proiectul propriu zis şi au reprezentat o adevărată provocare pentru Tony.

„Macheta este construită din 15.544 de piese, are o înălţime de aproape 60 de centimetri, este foarte instabil şi de aceea rog publicul ca nu cumva să îl atingă. Proiectul a fost cumpărat de la doi fraţi spanioli, Arvo Brothers”, a declarat Tony Tocaci pentru Bistriteanul.ro .

Tony Tocaci mai spune că proiectul nu conţine piesele propriu zise pentru realizare. Acestea trebuie procurate de pe Internet de pe site-uri de specialitate.

Proiectul realizat de cei doi fraţi spanioli a fost creat în 6 - 7 luni, dar instrucţiunile sunt destul de explicite în manual tocmai pentru a putea fi construit din piese într-un timp mult mai scurt.

Capodopera înaltă de aproape 60 de centimetri este impresionantă şi asteaptă să fie admirată, pozată şi studiată pentru că reprezintă ceva special la această expoziţie.
 

2915 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro