Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  43 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO: Un cățel a fost chinuit fără milă! A ajuns la un adăpost împușcat în cap și în plămâni

08/10/2017 17:03:04 Ana ȘTEFĂNEL  
Viața unui cățeluș atârnă de un fir de ață după ce niște persoane l-au torturat fără niciun pic de milă. Acesta a ajuns la adăpostul public din Bistrița împușcat în cap și în plămâni. Imaginile sunt șocante.

Un biet animal a fost torturat în adevăratul sens al cuvântului, însă autorii nu se cunosc deocamdată.

 

O voluntară din cadrul adăpostului pentru căței din Bistrița a povestit scenele dureroase pe care le-a văzut ieri. Medicul veterinar Toni Varga a adus la adăpost un câine împușcat cu săgeți în cap și în plămâni. Acesta l-a operat în cabinetul său, însă încă există riscul ca plămânul afectat să se infecteze.

 

Maria Urs, voluntara care a luat legătura cu redacția noastră, a luat cățelul și l-a dus la o prietenă care va avea grijă de el până când acesta se va pune pe picioare. Deocamdată, mănâncă și bea apă, însă riscul de infecție există.

 

Maria a făcut public cazul și a declarat pentru Bistrițeanul.ro că a fost găsită o familie adoptivă după ce a postat pe Facebook un mesaj însoțit de fotografii: 

 

«Bistrița, România 

Acest câine tocmai a fost împușcat in cap pentru distracție. A fost găsit si transportat imediat la un cabinet veterinar. Încă e prea devreme sa știm daca va supraviețui unei asemenea atrocități.

 

UPDATE: CĂȚELUL S-A TREZIT SI UMBLA».

 

Adăpostul din Bistrița colaborează cu asociații din Germania, astfel încât o familie de nemți îl așteaptă pe cățel acolo după ce starea lui va fi stabilă.

 

Acum, rămâne de văzut dacă persoanele care și-au bătut joc de el vor fi găsite și trase la răspundere.

 

UPDATE: 

 

Cățelul a fost găsit de un localnic din Simionești în curtea casei sale. Acesta a alertat imediat polițiștii, care s-au deplasat acolo:

 

«Poliția a fost alertată ieri de un bărbat din Simionești cu privire la faptul că în curtea imobilului său a găsit un câine rănit. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au găsit un câine fără stăpâni care prezenta răni provocate de săgeți. Acesta a fost preluat de medicii veterinari care l-au transportat la adăpostul public din Bistrița. S-a întocmit dosar penal conform legii 204 privind protecția animalelor, iar în funcție de concluziile medicului veterinar vor fi luate toate măsurile care se impun», a declarat pentru Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud Crina Sîrb.

 

Conform legii 204 privind protecția animalelor, rănirea sau schingiuirea animalelor constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la trei luni la un an sau cu amendă. În cazul condamnării, instanța poate dispune ca pedeapsă complementară interdicția de a deține animale pentru o perioadă de la un an la cinci ani.

 

13095 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro