Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  34 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: Terraqua Open, încă de la prima ediţie din Circuitul Tenis Partener, direct în Top 3 All Time!

02/07/2017 18:49:58  
Un succes al sportului bistriţean: Turneul Terraqua Open. Peste 160 de jucători de tenis de câmp, alături de numeroşi susţinători emoţionaţi, condiţii excepţionale oferite de baza sportivă, parteneri şi sponsori de încredere. Turneul s-a clasat pe locul 3 din toate timpurile, stabilind recorduri de prezenţă locală la fiecare ediţie.

Cea de-a IV-a ediţie a Turneului Terraqua Open şi prima ediţie în circuitul naţional Tenis Partener, competiţie adresată tuturor amatorilor de tenis de câmp din Romania, s-a încheiat vineri, 29 iunie, desfășurându-se la Bistriţa.

Început ca turneu de casă al firmei Terraqua Water Systems SRL, la baza sportivă Grand Slam Tennis Club – Bistriţa, turneul a cunoscut o prezenţă importantă şi crescătoare de la an la an, stabilind recorduri de prezenţă locală la fiecare ediţie.

Date fiind cifrele şi notorietatea câştigate, anul acesta, Circuitul naţional Tenis Partener a acceptat provocarea noastră de a introduce în program acest turneu, la categoria Gold Plus, categorie la care participă cele mai de succes ediţii Gold din ţară.

Încă de la prima ediţie naţională, turneul s-a clasat pe locul 3 din toate timpurile, adunând la start 163 de jucători, devansaţi fiind doar de competiţiile de la Mamaia şi Cluj, în ediţiile din anii 2011 şi 2012, potrivit comunicatului oficial al circuitului.

La o astfel de prezenţă, organizarea a trebuit să fie pe măsură: kit-uri de participare conţinând tricouri şi pixuri personalizate şi câte un set de mingi de tenis, petrecere Gulash Party şi tombolă pentru toţi participanţii înscrişi, cupe, medalii şi diplome acordate primilor patru clasaţi din fiecare categorie şi nivel, la care s-a adăugat o atmosferă care a setat noi standarde în competiţiile de tenis din Transilvania.

Alături de jucători au stat numeroşi susţinători care au trăit emoţiile fiecărui meci şi s-au bucurat de condiţiile excepţionale oferite de baza sportivă.

Pe scurt, un success al sportului bistriţean care sperăm să se propage şi în alte sporturi şi pe care ne dorim să-l depăşim la următoarea ediţie a Terraqua Open din 2018!

Mulţumim tuturor participanţilor, organizatorilor, Circuitului Tenis Partener şi Grand Slem Tennis Club, dar şi sponsorilor care ne-au sprijinit în această competiţie: Teraplast, Romfulda, Carpath Weld Industries, GSB Electric şi, nu în ultimul rând, Sepia Print, pentru materialele promoţionale pregătite cu atâta grijă!

Echipa Terraqua Open 

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro