Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  12 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: Se mişcă BISTRIŢA...! Şi poate vrei să te alături şi TU

31/01/2017 13:52:29 Ioana BRADEA  
Prezentarea oraşului prin intermediul unor oameni, o hartă comercială a centrului şi un site care să asigure o comunicare mai bună cu autorităţile locale care iau decizii în dezvoltarea oraşului - sunt doar câteva dintre punctele de atracţie prin care Primăria Bistriţa vrea să atragă parteneri într-un program foarte ambiţios. Despre ce este vorba:

Primăria Bistriţa, împreună cu partenerii europeni şi oraşele cu provocări similare, specialişti în retail, marketing şi planificare – alături de partenerii săi din comunitatea locală şi oamenii de afaceri de succes – demarează un program ambiţios prin intermediul căruia să pună în valoare centrul istoric al oraşului.

Este vorba despre un proiect care vizează renovarea, regenerarea şi promovarea centrului istoric.

Între rezultatele aşteptate şi preconizate de cei de la Primăria Bistriţa se numără şi conceperea unor instrumente de promovare online, a unor campanii de comunicare care să sporească atractivitatea oraşului, a retailerilor, a celor implicaţi în comerţ şi servicii urbane, dar şi un plan de promovare a centrului istoric al Bistriţei, care să sporească vizibilitatea oraşului şi atractivitatea acestuia pentru locuitori, turişti şi agenţi economici.

Primăria Bistriţa are în vedere şi conceperea unor reclame directe şi indirecte pentru agenţii comerciali, dar şi unele metode de pregătire şi promovare inspirate din practica europeană, în contextul apariţiei unor transformări urbane.

Astăzi a avut loc o primă întâlnire în care istoricul Vasile Duda a prezentat şi o broşură intitulată Istoria Târgului Mare al Bistriţei”, dar şi unele posibile transformări ale peisajului urban (ale străzilor, parcărilor sau zonelor de agrement care să aducă oraşul mai aproape de normele europene).

Un punct de atracţie – consideră iniţiatorii acestui program – va fi şi realizarea unei prezentări a oraşului prin intermediul unor oameni, dar şi o hartă comercială a centrului şi un site care să asigure o comunicare mai bună, mai directă cu autorităţile locale care iau decizii în dezvoltarea oraşului.

Implicarea cetăţenilor în acest program este gândită pe trei paliere: – o implicare redusă, care constă în primirea informaţiilor cu privire la proiect, dar cuprinde şi beneficiul măsurilor de promovare şi a rezultatelor acestuia; – o implicare moderată care cuprinde, pe lângă cele de mai sus, posibilitatea de a discuta şi propune modalităţi concrete de iniţiativă locală; – cea mai intensă formă de participare adaugă, la toate acestea, participarea la întâlnirile grupului de iniţiativă locală şi diseminarea materialelor de comunicare. 

vizualizari


loading...


0000ProiectBTZ_01.jpg :: Bistriteanul.ro
0000ProiectBTZ_08.jpg :: Bistriteanul.ro
0000ProiectBTZ_12.jpg :: Bistriteanul.ro
0000ProiectBTZ_03.jpg :: Bistriteanul.ro
0000ProiectBTZ_07.jpg :: Bistriteanul.ro
0000ProiectBTZ_02.jpg :: Bistriteanul.ro
0000ProiectBTZ_06.jpg :: Bistriteanul.ro
0000ProiectBTZ_11.jpg :: Bistriteanul.ro
0000ProiectBTZ_13.jpg :: Bistriteanul.ro
0000ProiectBTZ_04.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2020 Bistrițeanul.ro