Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  19 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: Şase! Vine premierul! Toată lumea la muncă...! Să asfaltăm, să vopsim trecerile de pietoni, să ne facem că lucrăm...!

11/04/2017 11:43:04 BISTRIȚEL  
Agitaţie maximă, încă de ieri, de când premierul Sorin Grindeanu ne-a făcut onoarea să descalece şi în judeţul nostru oropsit şi ocolit de marii investitori! Agitaţie mai ales în jurul complexului Winmark şi a Cinematografului Dacia – unde la ora 13.30 va avea loc o mare şi înălţătoare conferinţă!

Pe Bulevardul Dacia, în faţa Centrului Cultural “Dacia”, se asfaltează în sistem de urgenţă, dar fără grabă – căci încă mai este timp...! Abia în jurul orei 13.30 soseşte Primul Ministru Sorin Grindeanu pentru a împărţi în drepata şi-n stânga binecuvântările de rigoare, concluziile şi preţioasele sfaturi sau – la o adică – indicaţii.

Astfel încât, o mână de muncitori harnici, care au înţeles precis importanţa acestei vizite de lucru, nu mai prididesc, la această oră să cureţe parcările, să vopsească trecerile de pietoni, să mute până şi maşinile din parcare, cu o platformă, pe partea cealaltă a drumului, aşa cum i s-a întâmplat unei maşini roşii – care stătea bine-merci în faţa cinema-ului, fără să bănuiască, nesimţita, pe cine încurcă...!

Oamenii lucrează cu spor şi voie bună, pe repede-înainte – să nu cumva să cadă ochii premierului asupra vreunui aspect care să ne facă apoi de ruşine sau de mândră minune...!

Nu este prima oară când prin oraş se întâmplă asemenea neaşteptate fenomene! Şi când a venit ambasadorul SUA în vizita la Bistriţa, la Biblioteca Judeţeană, strada Alexandru Odobescu a fost golită de maşinile care ar fi putut să-l stânjenească pe ambasador: 

NE ENERVEAZĂ: Patru indicatoare cu Parcarea Interzisă și niște plecăciuni! C-a venit ambasadorul!

Ba chiar şi când venea Nicolae Ceauşescu în faimoasele vizite de lucru - bistriţenii erau scoşi la muncă patriotică sau la vopsit copacii în verde...!

16054 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro