Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  116 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO: Șahista bistrițeană Briana Bălan a obținut locul întâi la Campionatul Național!

15/02/2017 10:40:59  
În perioada 1-12 februarie 2017 s-au desfășurat, în staţiunea Băile Felix, Campionatele Naţionale pentru copii, juniori şi tineret (8-20 ani) de şah clasic, şah rapid, blitz şi dezlegări. O bistrițeancă a obținut locul întâi și are șansa să reprezinte România la europene și mondiale anul acesta.

Concursul a fost organizat de către Federaţia Română de Şah în colaborare cu C.S. Jeco Centrocoop, C.S. Tinerii Maeştri Bucureşti şi Complexul hotelier Padiș-Băile Felix. Concursul a fost organizat pe categorii de vârstă, de la 8 la 20 de ani, separat fete și băieți.

Din Bistrița au participat Briana Cleopatra Bălan la categoria fete 16 ani și Denis Raul Șandor la categoria băieți 10 ani, proaspăt legitimat la Federația Română de Șah. Pentru Denis a fost prima participare la un asemenea concurs și prima participare ca șahist legitimat.

Printre fetele de 16 ani existau mai multe foste campioane dornice să urce pe podium, ceea ce a făcut duelurile șahiste foarte interesante și, nu o dată, tensionate.

În urma celor 9 runde la șahul clasic Briana a reușit performanța de a se clasa pe locul 2, obținând un punctaj de 6 puncte din 9 maxim posibile, cu o singură partidă pierdută, devenind astfel vicecampioană națională la șahul clasic U16. Urmare a acestui rezultat, are dreptul să reprezinte România la Campionatul European/Mondial, la grupa ei de vârstă. Totodată s-a calificat şi în lotul naţional.

De asemenea, la proba de dezlegări, Briana a obținut locul întâi, devenind pentru al doilea an campioană națională la această probă la categoria fete 16 ani, reconfirmând performanța obtinută anul trecut când s-a clasat tot pe locul întâi.

În prezent, Briana are dublă legitimare la Asociația Șah Club Bistrița și LPS Satu Mare. Ea a fost antrenată de la vârsta de 4 ani de maestrul FIDE Paul Rusan, care a descoperit la ea un talent aparte și o înclinație spre lumea șahului, talent care, promovat și pus în valoare după cum se vede, dă rezultate. În prezent, se antrenează cu maestrul internațional MI Cătălin Ardelean din cadrul LPS Satu Mare.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro