Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  53 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO: S-a închis fabrica de idei estivale! „Un gest rarisim...!”

27/08/2017 11:47:24  
S-a închis fabrica de idei estivale, iar profesorii şi instructorii voluntari care au susținut proiectul şi-au dat întâlnire cu directorul instituţiei, primind mici cadouri simbolice. „Vă mulțumesc pentru că ați făcut un efort mai mult decât meritoriu în vacanță și v-ați rupt din timpul dumneavoastră foarte prețios... Este un gest rarisim...”

Încheierea celei de a doua ediții a proiectului „Vacanța la Bibliotecă – Fabrica de idei estivale” s-a făcut cu reunirea profesorilor și instructorilor voluntari care au susținut proiectul.

Întâlnirea s-a desfășurat în Clubul Cultural „Coșbook” și a fost una deosebit de agreabilă. În prealabil, profesorii voluntari au vizitat expoziția lucrărilor realizate de copiii participanți la atelierele de desen și fotografie și au apreciat larga paletă de culori așternute pe hârtie sau pe fotografii de către copii.

Mândru de reușita proiectului, managerul Bibliotecii Județene „George Coșbuc” Bistrița Năsăud, scriitorul Ioan Pintea, a ținut să le mulțumească tuturor celor prezenți pentru reușită. „Vreau, în primul rând, să vă mulțumesc pentru că ați făcut un efort mai mult decât meritoriu pentru această perioadă de vacanță și v-ați rupt din timpul dumneavoastră foarte prețios și ați venit la Biblioteca Județeană. Este un gest rarisim, cred eu! Văzând ceea ce a scris presa, ascultând opinia cititorilor, opinia părinților, a copiilor și opinia colegilor mei, pot spune că implicarea dumneavoastră înseamnă foarte mult și pentru opinia publică, și pentru noi. Prin urmare, eu vă mulțumesc din suflet pentru că, de fapt, dumneavoastră ați fost motoarele acestei acțiuni culturale. Le mulțumesc și autorităților locale și școlilor din Maieru, Parva și Mureșenii Bârgăului, care au făcut posibilă prezența unor copii din aceste localități la activitățile noastre și suntem siguri că anul viitor vom lucra cu și mai mulți elevi de la școlile din județ. Îi mulțumesc în mod special doamnei Rodica Bădăluță, coordonatoarea acestui proiect", a mai precizat Ioan Pintea. 

Cei prezenți la întâlnirea de încheiere a proiectului „Vacanța la Bibliotecă – Fabrica de idei estivale” au primit câte un tricou, revista „Ipostaze” a Bibliotecii Județene si cărți din partea organizatorilor. În finalul întâlnirii, coordonatoarea proiectului „Fabrica de idei estivale, bibliotecara Rodica Bădăluță a ținut să le mulțumească, atât profesorilor voluntari, cât și colegilor săi care s-au implicat în derularea acestuia: Ați dovedit un adevărat profesionalism în tot ceea ce ați făcut pe parcursul proiectului, de care au beneficiat din plin copiii și pentru aceasta vă mulțumesc foarte mult. Sper ca și comunitatea bistrițeană să aprecieze ceea ce am făcut noi în această vară la Biblioteca Județeană „George Coșbuc” și de aceea le mulțumesc și colegilor care au sprijinit prin implicarea lor derularea proiectului: Elena Cojocaru, Florin Săsărman, Camil Hosu”.

Satisfacția lucrului bine făcut s-a reflectat pe fețele tuturor voluntarilor care au susținut proiectul „Vacanța la Bibliotecă – Fabrica de idei estivale”. Este vorba despre profesorii Elena Cojocaru, Roxana Kovacs, Alina Tomi, Sorina Crina Peter, Mircea Peter, Lucreția Filipaș, Ana Maria Dragonici, Diana Morar, Oana Petra Baciu și Monica Artene, de instructorii Maria Nigel, Vasile Bodea, Elena Bodea, Adrian Gaurean și Ana Gabriela Adam, dar și de elevii Miclea Andreea, Berbecaru Ralph, Măierean Diana, Bodea Vasilica și Nadia Biriș.

Dată fiind afluența foarte mare la atelierele organizate în această vară, Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud lucrează, deja, la dezvoltarea acestui proiect pentru vacanța mare a elevilor din 2018.

2355 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro