Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  47 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO: Rochii feminine pentru garderoba ta de sezon

21/08/2017 17:25:11  
Rochia este o piesă vestimentară foarte importantă în garderoba unei femei. Brandul Sense îți propune în fiecare sezon o colecție amplă de modele, din care poți alege ceea ce se potrivește stilului tău. Uni sau imprimate, în lungimi dintre cele mai diverse, cambrate sau oversized, în A sau drepte, rochiile Sense au tipare atent studiate.

     Andreea Tincu, designerul  Sense, a desenat pentru tine atât rochii de zi cât și rochii de seară, astfel încât să îți poți găsi cu ușurință modelul care te avantajează. 

      

Printre noutățile sezonului, vei remarca rochia Salma, cu închidere în față, terminație asimetrică și o lungime care arată excelent pe orice înălțime. Modelul este din vâscoză și poate fi accesorizat cu brățări sau coliere din lemn. 

     

Nuanțele naturale sunt printre cele mai întâlnite vara și le regăsești în rochiile Farida, Trissy, Isla și Adele. Din in sau denim subțire, sunt modele care arată superb vara, cu pălarii de paie și ochelari mari de soare. Fiind din materiale naturale, sunt foarte confortabile, și poți alege să le porți atât la serviciu, cât și în vacanță, cu o accesorizare corespunzătoare.

     

Bumbacul este un material mult folosit în sezonul cald, dar și în prima parte din toamnă, când soarele încă are putere și nu ne dorim să ne despărțim de vară. Poți încerca rochiile Margret sau My Favorite ori modelele Holiday Dream, Amour și Dorothy, imprimate într-o tematică marină combinată cu flori, un puzzle creativ în care te vei simți elegantă și foarte chic, în genul cochet al franțuzoaicelor. 

     

Printurile florale sunt, bineînțeles, elemente decorative de bază în colecțiile internaționale și nu puteau să lipsească din colecția Sense. Poți opta pentru modelul Eliana, pe fond bleu delicat, Vera, cu o cromatică fresh, sau modelele Heidi și Blues din jersey. Rochia June ne duce cu gândul la un prinț japonez, Nathalie e delicată și romantică, iar modelul Tora este asemenea unei zile însorite de vară, în tonuri de ivory, galben și accente navy.

     

Pentru serviciu și mai ales în această perioadă, în care te bucuri de reducerile sezonului, este bine să îți cumperi oricare dintre modelele uni, pe care le poți purta și în septembrie cu o jachetă uni sau tricotată, pentru un look impecabil. Poți alege rochiile Lara, Vanessa, Annabella, Miriam sau Lavander. Rozul fuchsia, albastrul electric și cel navy, bleul fin sau negrul perfect sunt variante potrivite pentru acest tip de vestimentație.

     

Luna august este o lună foarte bună pentru cumpăraturi. Alege modele pe care le poți purta și la începutul toamnei, cu jachete sau cardigane, dar și modele pentru ocazii speciale, pe care le poți cumpăra la prețuri atractive. O rochie elegantă nu are vârstă și o poți accesoriza diferit, atunci când vrei să arate altfel. Sense îți propune atât rochii din dantelă, în culori de verde intens, turqoise, bleu sau rozuri diverse, precum modelele Pretty in Green, Paige, Salma sau BlueBelle cât și rochii din brocart, materialul elegant din rochiile Enya, Pastel sau Carol.

     

Vino în magazinele Sense și alege-ți acum modelul preferat, pentru a beneficia de reducerile lunii! Prețurile sunt foarte avantajoase, campania de reduceri e substanțială, dar trebuie să te grăbești, deoarece stocurile sunt limitate.

     

Dacă ești adepta cumpărăturilor online, înarmează-te cu o cafea și puțină răbdare, analizează cu ochi de fashionistă toată colecția de pe www.fashionsense.ro și alege-ți noi ținute cu care te vei răsfăța în zilele următoare!

 

3260 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro