Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  146 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO: Premiul pentru "Polonicul cel mai cel" ajunge în acest an la Ursu Brun de la Anieş

28/06/2014 16:05:28 Andreea BOJOR  
Misteţ, căprioară sau cerb cu hribi, arpagic murat, baloş şi alte ingrediente alese au fost bunărăţile pe care bucătarii le-au pregătit astăzi la concursul de gătit de la Figa. Câştigători ai titlului "Polonicul cel mai cel" sunt membri echipei Ursul Brun din Anieş care au impresionat juriul cu preparatele lor.

Gurmanzii şi pofticioşii care au trecut astăzi pe la Figa, la Festivalul vânătoresc au avut o zi de sâmbătă minunată. În cadrul festivalului a avut loc tradiţionalul concurs de gătit la ceaun, iar bucătraii s-au întrecut şi şi-au dat toată silinţa pentru a impresiona juriul.

S-a gătit cu carne de vânat şi fiecare echipă a avut reţele speciale, unice şi pregătite cu mult drag. De la gălbiori la hribi, arpagic murat, seminţe de floarea soarelui, ardei iuţi şi alte bunărărţi, bucătarii şi-au folosit toţi aşii pentru a demonstra că sunt cei mai buni atunci când vine vorba despre mâncarea făcută cu carne de vânat.

S-au pregătit tocăniţe, mici din carne de vânat, ficăţei de cerb, cârnăciori de mistreţ, chiftele de căprior, mămăliguţă cu brânză iute şi jumeri de porc mistreţ, iar toate aceste bunătăţi au fost gustate de un juriu care urma să decidă cine sunt cei mai buni bucătari.

Nici publicul prezent nu a fost lăsat deoparte şi imediat după jurizare echipele participante la concurs au împărţit mâncarea tuturor celor care au vrut să se infrupte din aceste bunătăţi.

Într-un final membrii juriului au avut de ales din cele 11 echipe participante la concurs care sunt cele care au gătit cel mai bine. Premiul "Polonicul cel mai cel" a fost adjudecat de echipa Ursul Brun venită tocmai de la Anieş. Cei de la Lupul Alb, o echipă venită din Săpânţa au luat premiul "Polonicul ăl mai ăl", iar "Polonicul cel mai vânat" a fost câştigat de AV Vlădeasa din Cluj. Echipa Făgeţet Martonca din Harghita a luat premiul "Polonicul cel mai gustos".

Fiecare echipă premiată a primit din partea organizatorilor diplome şi cupe, însă cea mai mare bucurie, după cum au spus concurenţii, au fost faptul că bunătăţile pregătite de ei au avut mare trecere şi au fost extrem de lăudate.

1944 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro