Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  66 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: Parc modern și drum în asfaltare la Uriu!

31/10/2014 08:24:00 Iulia STUPINEAN  
Comuna Uriu beneficiază în această perioadă de o serie de lucrări de infrastructură: amenajarea unui parc în jurul sălii de sport și asfaltarea Străzii Poștei pe o lungime de 1,4 km. Investițiile sunt susținute atât din fonduri externe cât și guvernamentale.

La Uriu se desfășoară în prezent, lucrările de amenajare a unui parc modern situat în jurul sălii de sport din comună. Investiția în valoare de 15.000 de euro este finanțată printr-un proiect accesat de administrația locală a comunei Uriu pe Grupul de Acțiune Locală (GAL) „Ținutul Haiducilor”. Lucrările se vor încheia în maxim două săptămâni.

„Momentan se lucrează la împrejmuirea parcului cu un gard și plantarea de arbori. Urmează apoi montarea unor băncuțe, investiția urmând să fie gata până la jumătatea lunii noiembrie”, asigură primarul comunei Uriu, Petru Șerban.

De asemenea, în prag de asfaltare se află și modernizarea Străzii Poștei din Uriu pe o lungime de 1,4 km, după ce acest tronson a fost deja tasat și pietruit. Lucrările în valoare de 1,2 milioane de lei sunt susținute din fonduri guvernamentale.

„Toamna aceasta am semnat contractul de finanțare pentru 900.000 de lei, ceea ce înseamnă că Strada Poștei va fi asfaltată până la finele lui 2014, urmând ca în primăvara anului viitor să se lucreze la rigolele aferente”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Uriu, Petru Șerban.

Anul acesta, administrația locală de la Uriu a mai bifat și o serie de investiții susținute strict din fonduri de la bugetul local al comunei: reabilitarea și modernizarea Grădiniței din Cristeștii Ciceului (170.000 de lei), amenajarea unui teren de sport modern la Școala Gimnazială din Uriu (80.000 de lei), construirea unui pod peste râul Știubei în localitatea Uriu dar și extinderea iluminatului public în zona „Laburi”.

4802 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro