Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  11 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: Investiții și amenajări de amploare pe Strada Fabricii din Lunca Ilvei!

26/09/2014 08:28:00 Iulia STUPINEAN  
La Lunca Ilvei se amenajează în această perioadă o platformă care să asigure buna funcționare a celor mai noi investiții din comună: o creșă, o sală de sport și două blocuri ANL. Lucrările în valoare de 600.000 de lei se desfășoară pe Strada Fabricii din comună.

Prin investițiile realizate în zonă în ultimii ani, peisajul de pe Strada Fabricii din comuna Lunca Ilvei s-a schimbat complet. Aici au fost ridicate și amenajate treptat, o sală de sport ultra-modernă, o creșă cu 40 de locuri și două blocuri în sistem ANL cu câte 16 apartamente fiecare, prevăzute cu subsol, parter, două etaje și mansardă. Pentru buna funcționare a acestor investiții, administrația locală a comunei Lunca Ilvei a asigurat până acum toate utilitățile necesare: alimentarea cu apă, canalizare, încălzire și electricitate. Au mai rămas de finalizat doar lucrările la infrastructura stradală, prin amenajarea unei platforme de jur împrejurul acestor obiective, investiție în valoare de 600.000 de lei susținută din fonduri de la bugetul local al comunei.

„Chiar dacă vremea este ploioasă, în această perioadă se lucrează intens la finalizarea lucrărilor de amenajare a platformei din Strada Fabricii, astfel încât în perioada următoare să putem pune în funcțiune aceste obiective realizate în ultimii ani în zonă”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Lunca Ilvei, Flaviu Lupșan.

Tot în această perioadă, la Lunca Ilvei au fost asigurate din bugetul local al comunei și branșamentele la rețeua de apă și canalizare, în regie proprie.

4453 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro