Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  33 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO: Fost stripper la Chippendales și bodyguardul lui P. Diddy - mire în statele unite ale... Bârgăului!

18/07/2016 16:35:39 Ana ȘTEFĂNEL  
Jelani Khalfani - șef de promoție la avocatură în New York, stripper la Chippendales și bodyguradul lui Puff Diddy - a fost mire pe Valea Bârgăului și a avut o nuntă de poveste, cu alai tradițional și tot tacâmul. AFLĂ povestea de iubire dintre el și bistrițeanca Adriana Flămând, un instructor de fitness:

Jelani Khalfani este numele unui călător prin lume. Șef de promoție la New York, bodyguard pentru vedete de renume mondial, dependent de sport și de sălile de sport și stripper în trupa Chippendales, a lăsat mirajul Americii pentru Adriana, un instructor de fitness de pe Valea Bârgăului.

Iubirea dintre ei a venit pe neașteptate și de când s-au cunoscut nimic nu îi mai poate despărți. Adriana a povestit pentru Bistrițeanul.ro cum s-au cunoscut și cum a evoluat relația lor.

După o competiție la care Adriana a participat și și-a luxat glezna, a început să posteze pe Facebook că duce lipsa sportului și că suferă din această cauză. Sportiv și el, Jelani-Jay, cum îl alintă îndrăgostita-a decis să îi scrie ca să o motiveze. Jelani a fost campion la bodybuilding și power lifting, așa că era persoana potrivită să îi ridice moralul Adrianei.

„Am ținut-o așa cam două săptămâni, timp în care ne trimiteam cam două-trei mesaje pe zi după care am decis să vorbim și pe video call. Și atât ne-a fost! Din primul minut, uitându-ne unul la celălalt, am știut că amândoi că suntem sortiți”, a povestit Adriana pentru Bistrițeanul.ro.

Asta se întâmpla în preajma Crăciunului în anul 2015, iar Jelani a hotărât imediat să își cumpere un bilet de avion ca să treacă în anul 2016 alături de Adriana, iubirea vieții lui: Zis și făcut! Pe 30 decembrie s-a prezentat la Bistrița, a rămas cu mine aici și într-o lună și 15 zile m-a cerut de nevastă, asta fiind chiar în februarie, de Ziua Îndrăgostiților”.

Fiecare locație a fost aleasă pentru semnificație, iar nunta a fost, tocmai datorită acestui lucru, perfectă. Starea civilă a avut loc la Primăria Prundu Bârgăului pentru că mireasa este înregistrată acolo, Parohia din Susenii Bârgăului a găzduit ceremonia religioasă, acela fiind și locul în care Adriana a fost botezată. Chiar și Jelani s-a botezat recent la ortodocși, pentru ca totul să fie în regulă pentru marele eveniment. Nunta a avut loc sâmbăta trecută la un restaurant din Josenii Bârgăului, restaurant rustic, conform tradiției, căci tatăl Adrianei este coregraf de dansuri tradiționale.

Deși Jelani a fost stripper, sâmbătă a devenit protagonistul unei nunți autentice românești, cu ansambluri tradiționale și invitați îmbrăcați în straie populare românești. 

Adriana este îndrăgostită ca în prima zi și este convinsă că în Jelani, bărbatul de culoare pe care l-a visat mereu lângă ea, și-a găsit sufletul pereche: Două lumi diferite, două obiceiuri diferite, două culori de oameni diferite, dar suflete pereche, așa descrie instructorul de fitness relația cu Jelani al ei.

Am avut o nuntă superbă în familie, doar cu prietenii apropiați, cu dansatorii din ansamblul Bârgaielor, soliști extraordinari. Mi-a cântat și soțul meu o melodie, o dedicație superbă - nu mai știam nici să respir, tremuram toată. Am avut onoarea să îl am alături și pe prietenul meu Ovidiu Danci care ne-a distrat pe toți, am râs cu lacrimi. A fost o nuntă de vis pe care nu o vom uita niciodată. Am inel de logodnă cu diamant de 2,15 karate în valoare de 20.000 euro, verighetă cu diamante, pantofi Cinderella care au costat 4.000 euro și rochiță cu cristale de 2.500 euro, a descris evenimentul chiar mireasa pentru Bistrițeanul.ro.

Jelani Khalfani, mirele-vedetă de pe Bârgău, a renunțat la petrecerile de lux din New York pentru o nuntă tradițională românească, însă proaspeții însurăței urmează să se mute în America în curând.  

 

28264 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro