Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  14 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: Festivalul Sporturilor de Iarnă - ediţia 2017

30/01/2017 13:40:30  
În perioada 28 - 29 ianuarie 2017, în localitatea Piatra Fântânele din pasul Tihuţa, s-a desfăşurat „Festivalul schiului fond şi a biatlonului - editia 2017”

„Festivalul schiului fond şi a biatlonului - editia 2017” a fost organizat de Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret, în parteneriat cu Garnizoana Bistriţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa - Năsăud, Clubul Sportiv Municipal Bistriţa, Liceul cu Program Sportiv Bistriţa, Asociaţia Tăşuleasa Social, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Bistriţa - Năsăud şi Serviciul Public Salvamont Bistriţa - Năsăud.

Având în vedere importanţa sportivă a evenimentului, precum şi interesul tinerei generaţii manifestat din ce în ce mai pregnant faţă de viaţa militară, în cele două zile de concurs au fost cuprinse, pe lângă probele de schi, schi fond şi jocuri de iarnă şi exerciţii demonstrative prezentate de către militarii componenţi ai lotului sportiv al Brigăzii 81 Mecanizată „General GRIGORE BĂLAN”, care în această perioadă se pregătesc pentru Concursul Militar Aplicativ de Iarnă - etapa pe Statul Major al Forţelor Terestre.

Cele două activităţi au fost un prilej de întâlnire între generaţiile de sportivi participanţi, concursul având probe pentru toate vârstele, inclusiv pentru „veterani”. De asemenea, festivalul a oferit oportunitatea  unui schimb de experienţă între antrenori, sportivii militari şi sportivii legitimaţi la cele 5 cluburi sportive participante la manifestări.

Cu acesta ocazie, „dascălii sportului alb” aparţinând Clubului Sportiv Municipal Bistriţa şi Liceului cu Program Sportiv Bistriţa, şi-au putut revedea foştii elevi, care acum sunt militari activi în cadrul Brigăzii 81 Mecanizată „General GRIGORE BĂLAN”, unii dintre ei fiind componenţi de bază ai lotului sportiv al Ministerul Apărării Naţionale.

Concursul, la care au participat un număr de peste 200 de sportivi reprezentând 5 cluburi sportive din judeţele Harghita, Maramureş, Suceava şi Bistriţa - Năsăud, pe lângă calitatea şi valoarea incontestabilă a actului sportiv, a reprezentat o modalitate de promovare activă a sporturilor de iarnă.

Text: Locotenent colonel Cristian MARIŞ
Foto: Caporal Robert POP

3474 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2020 Bistrițeanul.ro