Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  41 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO: Din nou podium pentru Iosif Ureche, la cea de-a doua etapa Dunlop Romanian Superbike 2015

27/05/2015 08:55:19  
La cea de-a doua etapă din campionatul de motociclism viteză pe circuit RoSBK 2015, desfăşurată la Pannoniaring în Ungaria, Iosif Ureche termină pe treapta a III-a a podiumului. “Sunt foarte multumit de rezultatul obtinut, dar mai cu seamă de diferenţa de timp mică faţă de ocupanţii primelor locuri” a declarat Iosif Ureche pentru Bistriţeanul.ro.

Acest sfarsit de saptamana a prilejuit desfasurarea unei noi etape din calendarul competitional RoSBK 2015, gazduite de circuitul de viteza maghiar Pannoniaring, la care a participat si Crazy Snails Racing Team prin pilotul prioritar Iosif Ureche, caruia de aceasta data, i s-a alaturat si nou venitul pilot austriac, de origine romana, Lazar Pretterbauer, care a concurat la clasa debutantilor pilotind o motocicleta Kawasaki Ninja 636.

Conditiile meteo nu tocmai prielnice, caracterizate prin ploaie abundenta si temperaturi joase, au facut ca programul desfasurarii etapei pe parcursul celor trei zile, sa fie comasat in ziua de duminica cind soarele si-a facut aparitia si pista a fost complet uscata. Astfel, in ultima zi, s-au desfasurat sesiunile de calificari, warm-up si cursele. Plecat din pozitia a 3-a a grilei de start, in urma unui timp foarte bun obtinut abia in ultima sesiune de calificari, Iosif Ureche face o cursa exemplara terminand pe locul 3 atit in clasamentul RoSBK cit si cel al RoSBK Challenge, realizand un cel mai bun timp pe tura cu o secunda mai slab decat cel al ocupantului locului doi, Ionut Mistode si cu doua secunde al ocupantului locului intai, Catalin Cazacu.

Reamintim ca RoSBK Challenge reprezinta clasamentul intocmit cu toti participantii din campionat, mai precis incluzind si pilotii straini participanti (din Israel, Bulgaria, Austria, Ungaria, Italia, etc).

Contactat, Iosif Ureche a declarat in excusivitate pentru Bistriteanul.ro: “Sunt foarte multumit de rezultatul obtinut, locul 3 la RoSBK si la RoSBK Challenge, dar mai cu seama de diferenta de timp tot mai mica realizata fata de ocupantii primelor doua locuri. Pregatirea pentru aceasta etapa a fost exemplara, echipa a functionat perfect, strategia aleasa a fost foarte buna si nu in ultimul rand m-am simtit foarte bine pregatit atit fizic cit si psihic. Toate acestea se datoreaza bunei colaborari cu cei din jurul meu, ocazie cu care doresc sa le multumesc sponsorilor, partenerilor mei si tuturor celor care ma incurajeaza si ma sustin.

Declaratia presedintelui clubului moto Crazy Snails Bistrita si team manager al Crazy Snails Racing Team, Mihai Ilies, pentru Bistriteanul.ro: “Rezultatul bun obtinut in aceasta etapa, care ne apropie tot mai mult de cei din varf, dovedeste bunul mers al echipei precum si profesionalismul in ceea ce facem. Acest lucru a fost posibil si datorita parteneriatelor incheiate anul acesta, care ne confera un buget mai apropiat de necesitatile noastre competitionale. Iosif, ca si in anul precedent, este sustinut si in acest an de catre primaria municipiului Bistrita lucru care insa nu il putem afirma si despre Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, care, in acest an, nu ia mai acordat sustinere financiara. Cu toate acestea tin sa multumesc in numele intregii echipe, partenerilor nostri si tuturor celor care se sint alaturi.

Pentru mai multe detalii accesati pagina oficiala https://www.facebook.com/crazysnailsbistrita

sau

https://www.facebook.com/pages/Iosif-Ureche-oficial-SBK/209381989241748

4836 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro