Crama Oprișor, depozitul de băuturi Drink Up și Taverna Dogarilor au organizat aseară un eveniment în care mâncarea și vinul de soi au fost vedetele serii. La final, concluzia invitaților a fost unanimă: vinurile Cramei Oprișor fac masa și mai bună la Taverna Dogarilor!
O seară caldă de vară, o terasă cu mușcate mari și roșii, preparate culinare rafinate asezonate cu vinuri premium au fost aseară rețeta unui eveniment memorabil la Taverna Dogarilor. Evenimentul, organizat împreună cu depozitul de băuturi Drink Up și Crama Oprișor, și-a propus să pună în valoare meniul de la Taverna Dogarilor cu vinurile premium ale faimoasei podgorii de lângă Dunăre. Fiecare vin prezentat a avut mâncarea și povestea lui, spusă cu mult farmec de Boris Ionescu, somelierul serii.
Astfel, intrarea în atmosfera de sărbătoare s-a făcut cu un vin de socializare - Black Tower Bubbly Pink - un spumant rose pus alături de tartine cu pastă de brânză, verdețuri și somon fume, tartine cu prosciuto crudo, roșii cherry și măsline și tartine cu mozzarela și hribi trași la tigaie.
Au urmat la degustare vinurile premium ale Cramei Oprișor, Drăgaica Roșie - un vin nobil compus din patru soiuri de struguri (Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz și Pinot Noire), pus pe masă alături de Carpaccio - fâșii de carne crudă așezate pe un pat de rucola și acoperite cu fulgi de brânză.
Seara a continuat cu Smerenie, vinul bun și rar pe care somelierul Boris Ionescu l-a decantat pentru ca pe masa invitaților să ajungă un vin limpede și aerisit, astfel încât să completeze perfect curcanul servit cu sos de ciuperci.
La desert, Taverna Dogarilor a adus pe masă profiterol, iar Crama Oprișor a pus lângă un Carbernet Sauvignon dulce și ușor, pe numele său ”Sfânta Ana”.
Așadar, nu ezitați să treceți pragul Tavernei Dogarilor dacă vă doriți o masă aparte și un vin nobil lângă!