Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  58 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO: De Crăciun fii mai bun: Am muncit, am plâns şi împreună am adus fericirea în sufletul a zeci de familii

24/12/2013 00:18:29 Andreea BOJOR  
Cu o bucurie enormă şi mare satisfacţie am încheiat şi în acest an campania "De Crăciun fii mai bun". Am adus fericirea în sufletele a sute de bistrițeni care luptă zi de zi cu greutăţile, dar care s-au rugat şi sunt încrezători că Dumnezeu îi va ajuta şi le va da o speranţă pentru o viaţă mai bună. Iar speranța a venit de la voi, prieten

Campania "De Crăciun fii mai bun", organizată pentru al patrulea an consecutiv de Bistrițeanul.ro, a mobilizat și în acest an zeci de oameni care au dăruit din tot sufletul pentru a face sărbătorile mai frumoase pentru cei sărmani. Numai la Bistrița s-au adunat peste 100 de pachete generoase cu alimente, iar mesagerii Moşului au avut grijă să trimită şi jucării, haine sau încălţăminte pentru familiile nevoiaşe. Astăzi, ajutoarele lui Moş Crăciun au pornit la drum şi au străbătut judeţul pentru a împărţi darurile.

Înainte de a vă prezenta câteva din cazurile la care am ajuns trebuie să menționăm că succesul din acest an al campaniei n-ar fi fost atât de mare fără implicarea Mănăstirii Nuşeni și a Părintelui Stareț Paisie Iloaie, a Manuelei Pop (coordonatoarea programelor sociale ale lăcașului de cult), dar și a preotului Alin Pop, precum și a credincioșilor apropiați mănăstirii, care au adunat sute de pachete cu alimente. În acest an un partener de încredere și de mare ajutor a fost Protopopiatul Beclean, care a reușit printr-o implicare exemplară să adune sute de kilograme de alimente așezate apoi în pachete generoase cu ajutorul voluntarilor inimoși de la Crucea Roşie Beclean. În total, în zona Becleanului, de la Mănăstirea Nușeni și Protopopiatul Beclean au plecat sâmbătă și duminică peste 350 de pachete către familiile sărmane.

La Bistrița, de mare ajutor în campanie a fost și în acest an Asociația Impact (președinte Diana Moldovan), ai cărei mici și frumoși voluntari au pus umărul la colactarea, sortarea şi distribuirea pachetelor.

 

Familia Lupşa de la Strâmba

Aici am găsit şase copii foarte cuminţi care au rămas doar cu mama după ce tatăl lor a pierit anul trecut într-un accident rutier. Bunicii şi mămica lor sunt singurul sprijin şi puterea o primesc de la cele şase suflete inocente care speră că într-o zi îşi vor face mândru tatăl care acum îi veghează din ceruri. Copiii au primit jucării şi haine şi s-au bucurat enorm că Moşul şi-a adus aminte de ei. Cu lacrimi în ochi, bunica v-a mulţumit pentru toate darurile primite şi le-a transmis tuturor celor care au ajutat şi au donat multă sănătate şi linşte sufletească.

Familia Rus de la Livezile

Cinci copilaşi, o mămică însărcinată şi un tată foarte muncitor trăiesc în două cămăruţe. Jucăriile şi hainele pe care le-au primit cei mici le-au adus o bucurie care nu poate fi descrisă în cuvinte. Au fost atât de bucuroşi încât nu au ştiut cum să mulţumească pentru tot ceea ce au primit. Cei cinci frăţiori au promis Moşului care le-a trimis cadourile că vor fi cuminţi şi că vor învăţa bine, dar şi că vor avea mare grijă de surioara lor care se va naşte peste trei săptămâni.

Familia Măjeri de la Livezile

Marius, Daniel, Ionuţ, Liviu, Tinu şi Eugenia au învăţat că averea cea mai mare pe care o poate avea un om pe pământ este familia. Eugenia este mătuşa celor cinci băieţi care în urmă cu cinci ani au rămas fără mamă. Cea care le-a dat viaţă a plecat la ceruri, răpusă de boală şi acum îi veghează de acolo. O familie modestă care luptă din greu cu greutăţile, dar care a rămas unită indiferent de problemele pe care le-a avut. Fraţi Măjeri au primit multe dulciuri, haine încălţăminte, fructe, dar şi calculatorul la care până ieri nici nu îndrăzneau să viseze.

Familia Pall din Bistriţa

Patru fete şiu patru băieţi cu ochi căprui şi păr şaten are Dorina Pall şi se poate mândri că are cei mai cuminţi copiii. Îşi duc traiul într-un apartament modest cu două camere pe care l-au luat în chirie şi au grijă unul de altul pentru a trece peste tot greul. Mesagerii Moşului au avut grijă ca aceşti copilaşi să primească o mulţime de jucării, dulciuri, haine, încălţăminte, dar şi alimente. Sărbătorile vor fi acum mai frumoase pentru că Dorina va putea pregăti o masă de Crăciun care să aibă tot ce trebuie pentru cele opt minuni care îi fac viaţa mai frumoasă.

Familia Bârte de la Jelna

Ionela şi Elena au primit rochiţele mult visate, jucării, rechizite şi dulciuri, iar părinţii au primit bănuţi pentru reparaţii la acoperiş. Au fost atât de fericiţi încât n-au avut cuvinte pentru a mulţumi celor care s-au gândit şi la ei. Tatăl celor două fete ne-a spus că se va ruga pentru toţi cei care au i-au ajutat şi că le doreşte tot binele din lume.

Ajutoarele lui Moş Crăciun au împărţit cadouri multe familii şi au făcut fericiţi zeci de copii. Pachetele pregătite cu toată dragostea de cei care au vrut să dea o mână de ajutor au mai ajuns la Viişoara, Herina, Galaţi Bistriţei, Cetate, Budacu de Jos, Beclean, Şintereag, Blăjenii de Sus, Caila, Sigmir şi Bistriţa.

O echipă minunată şi demnă de tot respectul

A fost şi greu şi minunat! Asta pot spune în câteva cuvinte despre campania "De Crăciun fii mai bun". Greu pentru că am realizat cu toţii că sunt copiii care nu au cu ce se îmbrăca, mame care nu au ce pune pe masă copiilor şi taţi care nu au bani pentru facturi ori lemne pentru a încălzi casa. A minunat pentru că fericirea de pe chipurile celor care le-am trecut astăzi pragul ne-a umplus sufletul de lumină şi căldură. Am plâns şi ne-am bucurat alături de ei pentru că i-am făcut fericiţi.

Am dăruit cu toată dragostea şi asta ne-a oferit o satisfacţie care nu poate fi descrisă în cuvinte. Mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în această campanie, fie prin darurile trimise, fie prin faptul că ne-au ajutat la pregătirea sau distribuirea pachetelor.

Leelee, Carmen, Ramona, Sabina şi Luci vă iubesc şi vă mulţumesc din toată inima pentru tot ceea ce aţi făcut. Sunteţi minunaţi, la fel ca și cititorii Bistrițeanul.ro alături de care, într-o zi, sperăm că vom schimba lumea în care trăim cu una mai bună!

Sărbători fericite tuturor!

5339 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro