Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  72 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO: Concurs cu bunătăţi româneşti la Liceul Agricol

19/04/2016 16:56:28 Andreea BOJOR  
Ouă vopsite cu dulceaţă de afine, pască cu brânză dulce, sarmale cu păsat, plăcinte cu ciuperci, cozonac cu cacao sau pâine de casă cu tărâţe şi seminţe de in! Sunt doar câteva dintre bunătăţile pregătite de elevii care au participat astăzi la un concurs culinar la Liceul Agricol.

Proiectul Tradiţional românesc în Europa multiculturală a ajuns în acest an la ediţia a XII-a şi a adunat pe lângă elevii liceului Agricol şi elevi de la şcolile gimnaziale din Pietriş, Budacu de Jos, Căianu mic şi Spermezeu.

Ajutaţi de dascăli, elevii s-au pregătit temeinic pentru concursul de astăzi şi au pregătit cele mai alese mâncăruri, specifice româneşti, gătite după reţetele bunicilor, cu ingrediente proaspete şi delicioase.

Pască cu brânză dulce şi sărată, pâine coaptă în cuptor, pâine umplută cu cârnaţ sau slănină, drob de miel, friptură de miel sau iepure, sarmale, cozonac cu nucă sau mac, plăcintă cu ciuperci, varză sau măr, gogoşi, gomboţi cu prune, ouă vopsite cu coji de ceapă sau dulceaţă de afine sau ouă pictate cu ceară sunt doar câteva dintre bunătăţile pregătite astăzi de elevii care s-au întrecut să îşi aranjeze mesele cât mai frumos şi să convingă juriul că sunt cei mai buni.

După două ore de deliberări, degustări şi aşteptare juriul a dat şi premiile. Fiecare clasă de elevi care a participat la consurs a primit un premiu şi felicitări din partea organizatorilor care au fost foarte bucuroşi că şcolarii s-au străduit să pregătească cele mai bune preparate. 

2361 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2025 Bistrițeanul.ro