Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  30 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO. Comuna Maieru se dezvoltă cu ajutorul banilor de la Administrația Fondului pentru Mediu

27/09/2015 10:27:07  
Un proiect în valoare de 94.000 euro,finanțat integral de către Administrația Fondului pentru Mediu, a fost finalizat, iar începând cu luna septembrie locuitorii comunei Maieru vor avea la dispoziție două noi spații de petrecere a timpului liber.

Luna septembrie este plină de realizări pentru administrația publică locală din comuna Maieru, care a finalizat lucrările de investiții la două obiective de interes local. Este vorba despre parcul din centrul comunei , parc ce se află în vecinătatea școlii și de spațiile verzi de lângă Căminul pentru Bătrâni și blocurile ANL din comună.

Licitația pentru aceste lucrări a fost organizată în luna noiembrie 2014 iar munca efectivă a început în februarie 2015. În doar 7 luni comuna Maieru și-a schimbat complet înfățișarea și se apropie cu pași repezi de modelele din vestul Europei.

Proiectul a fost depus spre finanțare încă din anul 2009 la ”Programul naţional de îmbunătăţire a calităţii mediului prin realizarea de spaţii verzi în localităţi”și a prevăzut lucrări de amenajare a trotuarelor și aleilor, plantarea de arbori și gazon natural, schimbarea mobilieruli urban, amenajarea iluminatului public și amplasarea unui loc de joacă.

Adrian Solcan

4141 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro