Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  71 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO: Clubul Sportiv Casa EMA i-a premiat, în wekend, pe cei mai mici sportivi, la Cupa Moș Nicolae

12/12/2016 14:52:30  
Peste 100 de copii născuți între 2006-2011 au participat la concursul de înot din bazinul semi olimpic de la Casa EMA și au primit diplome, medalii și dulciuri chiar de la Moșul. Urmează reducerea la lecțiile de înot din cadrul Happy Day, care are ca scop mărirea bazei de selecție pentru club.

Ajunsă la a 3-a ediție, Cupa Moș Nicolae a fost un fel de gală a înotului, în care sportivii, antrenați de instructorii de la Școala de ÎNOT Casa EMA și nu numai, au arătat ce au învățat de-a lungul anului și s-au duelat pentru medaliile puse în joc.

A fost o atmosferă foarte frumoasă și relaxată, în care părinții au fost aproape de juniori, pe marginea bazinului și i-au încurajat constant, alături de antrenorii care și-au dat silința să îi aducă la un nivel cât se poate de înalt.

Bineînțeles, presiunea competiției și-a spus cuvântul și s-a mai vărsat o lacrimă pe ici, pe colo, însă la final micuții și-au strâns mâna și și-au promis că își vor lua revanșa în apă la concursul următor.

Sportivii au concurat în probe pentru fiecare categorie de vârstă și sex, liber, bras, craul și spate, pe distanțe de 25 și 50 m. În total au fost 26 de probe și s-au acordat medalii pentru primele 3 locuri, diplome de mențiune pentru locurile 4 și 5 și diplome de participare pentru toți sportivii prezenți.

De asemenea, Moș Nicolae a dat cadouri, lângă bradul de la recepția centrului SPA, tuturor micuților care au trecut pe la el.

Per total, a fost un concurs excelent în care toți copiii au avut șansa să concureze în mod organizat, sub privirile mândre ale părinților, să își măsoare forțele cu colegii de antrenamente și să simtă spiritul unei competiții adevărate, cu presiunea, dezamăgirile și mulțumirile aferente.

Clubul Sportiv Casa EMA, organizator al competiției, a beneficiat de ajutor important din partea Asociației Comunitarium și a studenților de la UBB, Facultatea de Sport din Bistrița (care au asigurat serviciul de arbitraj) dar și a sponsorilor Romfulda, BCVO Logistics, Open Consult și Agenția 215. De asemenea, partenerii media - Sportul Bistrițean, Bistrițeanul.ro, Observator BN, Timp Online, Kiss FM și Radio Transilvania - au contribuit la promovarea evenimentului.

Organizatorii doresc să mulțumească tututor, de la sportivi, părinți și antrenori până la sponsori și parteneri media pentru implicare, reușita Cupei Moș Nicolae datorându-se lor!

În continuare, eforturile clubului sportiv se îndreaptă către selecția unor noi sportivi care să se îndrepte spre înotul de performanță, în acest sens contribuind și această cupă dar și sosirea unei reduceri la abonamentele de lecții de înot, ce va veni joi, 15 decembrie, în cadrul Happy Day de la Casa EMA.

Mai multe informații se găsesc pe site-ul Casei EMA (www.casaema.ro) și pe paginile de facebook ale Clubului Sportiv Casa EMA și Casei EMA.

2533 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro