Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  49 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: Cel mai valoros „mărțișor”

02/03/2018 09:39:42  
Mărţişoare unicat, originale și realizate manual din doze de aluminiu, folie din plastic cu circuite imprimate (din tastatură), componente de la telecomandă, dischete, ambalaje din hârtie și carton, plasă pentru izolații termice - acestea și multe altele au putut fi admirate ieri, la Biblioteca Județeană. Care a fost cel mai valoros „mărțișor”:

Mărțișoarele pe care copiii din Patrula de Reciclare de la CSEI Nr. 1 Bistrița le-au creat la Atelierul Eco-Art au fost prezentate la cea de-a II-a ediție a Târgului „mARTișoare în Bibliotecă”, eveniment organizat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Biblioteca Județeană „George Coșbuc”, Inspectoratul Școlar Județean și Palatul Copiilor Bistrița.

În Clubul Coșbook de la Biblioteca Județeană, vizitatorii au avut ocazia să admire produsele micilor artişti din Patrulă: mărţişoare unicat, originale, realizate manual din diferite materiale reutilizabile: doze de aluminiu, folie din plastic cu circuite imprimate (din tastatură), componente de la telecomandă, dischete, ambalaje din hârtie și carton, plasă pentru izolații termice etc.

Însă cel mai valoros „mărțișor” a fost realizat la workshopul intitulat „Patrula de reciclare: atelier de mărțișoare”. Aici, voluntarii Patrulei au demonstrat copiilor și elevilor veniţi de la grădinițe și școli din oraş diferite tehnici de confecţionare a mărțișoarelor, învățându-i cum să utilizeze creativ materialele reciclabile, cum să promoveze colectarea și reciclarea lor.

Pe parcursul întregii activități, elevii din Patrula de Reciclare au fost îndrumați de către prof. coord. Teodora Popescu, bibliotecar Cecilia Deac și prof. Dănuț Buta. Deși activitatea era prevăzută să se desfășoare pe parcursul a 30 de minute, datorită numeroaselor solicitări, programul atelierului s-a prelungit cu încă două ore.

La mesele atelierului, mâinile micilor vizitatori au reușit să creeze mărțișoare deosebite, daruri pe care copiii le-au dus acasă împreună cu pliantele, cu ecusoanele şi semnele de carte primite de la agenți, dar și cu titlul de „Suporteri” ai Patrulei de Reciclare. Mulţumim din suflet coordonatorilor proiectului, doamnei prof. dr. Morar Diana şi doamnei bibliotecar Rodica Bădăluță pentru oportunitatea de a participa la acest minunat eveniment, de a începe cu speranţă şi optimism un nou anotimp.

Vă dorim tuturor o primăvară frumoasă și luminoasă!

Prof. coord. Teodora Popescu

1676 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro