Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  8 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: Blocurile ANL de la Lunca Ilvei vor fi date în folosință până în iarnă!

21/10/2014 08:26:02 Iulia STUPINEAN  
Cele 30 de apartamente și două garsoniere construite la Lunca Ilvei prin programul ANL vor ajunge la beneficiari cel târziu în luna decembrie! Blocurile au fost ridicate pe Strada Fabricii din comună, acolo unde s-au realizat și alte investiții importante.

În paralel cu execuția lucrărilor de amenajare a platformei din Strada Fabricii, la Lunca Ilvei se pregătește și darea în folosință a blocurilor construite în sistem ANL, ambele prevăzute cu subsol, parter și două etaje. Investiția s-a derulat prin programul Agenției Naționale pentru Locuințe și a vizat construcția de apartamente și garsoniere destinate persoanelor îndreptățite din comuna Lunca Ilvei. Dacă primul bloc ANL a fost finalizat în anul 2012, cel de-al doilea a intrat tot atunci într-o fază temporară de întrerupere a lucrărilor, acestea fiind reluate toamna trecută.

Potrivit primarului Flaviu Lupșan, cei 32 de beneficiari, aprobați printr-o Hotărâre a Consiliului Local Lunca Ilvei vor intra în posesia locuințelor ANL până cel târziu în luna decembrie a acestui an.

„Lucrările sunt încheiate la această dată și la cel de-al doilea bloc. Așteptăm doar răspunsul și acordul Agenției Naționale pentru Locuințe, acord care va veni cu siguranță în perioada următoare. După care vom putea face recepția acestor locuințe și vom înmâna cheile beneficiarilor, cel târziu în luna decembrie”, asigură primarul comunei Lunca Ilvei, Flaviu Lupșan.

Pe Strada Fabricii din Lunca Ilvei au fost realizate în ultimii ani o sală de sport ultra-modernă, o creșă cu 40 de locuri și cele două blocuri în sistem ANL, cu câte 15 apartamente și o garsonieră fiecare. Pentru buna funcționare a acestor obiective, administrația locală a comunei Lunca Ilvei a asigurat toate utilitățile necesare: alimentarea cu apă, canalizare, încălzire și electricitate.

În această perioadă, în zonă se lucrează la realizarea infrastructurii stradale prin amenajarea de alei și a unei platforme, investiția de 600.000 de lei fiind susținută din fonduri proprii ale comunei Lunca Ilvei.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro