Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  117 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO: AFLĂ la cine a mers "Polonicul cel mai cel" în acest an

27/06/2015 17:22:51 Andreea BOJOR  
Juriul nu a fost uşor de convins, iar bătălia a fost mare pentru că fiecare echipă a venit cu cei mai buni bucătari care în acest an au dovedit încă o dată că vânătoarea e o artă şi că preparatele din carne de vânat sunt adevărate delcatese. Cei de la AJVPS BN au cucerit juriul cu o reţetă delicioasă făcută cu carne de cerb.

Maeştri când e vorba de tras cu arma şi maeştrii când e vorba de gătit! Asta au dovedit că sunt toţi cei care au participat astăzi la concursul culinar "Vânătoare la ceaun". Competiţia nu a fost deloc uşoară, asta pentru că fiecare echipă s-a pregătit aşa cum se cuvine şi a pus în ceauane cele mai bune ingrediente, fiecare după reţeta proprie şi cu secrete bine ascunse.

Carne de mistreţ, cerb, urs, fazan ori raţă sălbatică, toate au fost pregătite cu mare artă şi cu multă dragoste de vânătorii ş bucătarii care au demonstrat şide această dată că atunci când esti dedicat totul iese de minune. Au folosit cimbru, ardei iuţi, legume proaspete, ciuperci şi esenţe de lemn speciale pentru a pregăti cele mai delicioase sosuri din carne de vânat.

Concurenţii au impresionat juriul şi cu preparate mai speciale, cum ar fi piept de raţă sălbatică arinat şi asezonat cu rodii, salată de rucola şi un oţet balsamic sau chiar cu dulceaţă de ceapă şi ficat de vânat.

De pe mese nu au lipsit nici cârnăciorii, salamul sau slăninuţa de vânat, iar pentru ca juriul să fie perfect mulţumit înainte de degustare concurenţii i-au invtat să servească afinată sau vin ori ţuică.

Într-un final juriul a deliberat şi a deics că marele premiu, "Polonicul cel mai cel", va merge în acest an la echipa AJVPS BN.

Pe locul I s-au clasat Vânătorii din Sânpetru de Mureş care au pregătit o ciorbă de potârniche delicioasă.

Pe podium au ajuns şi "Ortacii lui Ferri" care au impresionat juriul cu patru reţete: dulceaţă de ceapă cu ficat de vânat, piept de raţă marinat şi asezonat cu salat de rucola, parmezan, rodii şi oţet balsamic, o tocăniţă făcută cu inimă şi ficat de vânat şi o tocăniă făcută cu carne de căprior.

Şi preparatele celor de la "Artemis Lechinţa" au fost de mare succes, iar juriul a considerat că echipa merită să urce pe podium pe locul III. 

Toate preparatele au fost apreciate, mai ales de turiştii pofticioşi care abia au aşteptat să se termine jurizarea pentru a putea gusta din bunătăţile pregătite de bucătari şi vânători în acest an. 

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro