Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  47 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO: Accident rutier grav în Șintereag. Două persoane, găsite în stop cardio-respirator

19/12/2016 11:02:27 Cristina ALEXA  
UPDATE VIDEO: În urmă cu puțin timp a avut loc un accident pe DN17, la ieșire din localitatea Șintereag. Din primele informații reiese că două persoane au rămas încarcerate și se află în stare foarte gravă, medicii aplicând manevre de resuscitare. Cele două tinere au murit.

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, pe DN17, la ieșire din localitatea Șintereag. Din primele informații reiese că un autoturism s-a colizionat cu o cifă. În urma accidentului trei persoane au fost rănite.

Două dintre ele au rămas încarcerate între fiarele contorsionate. Acestea au fost găsite de echipajele medicale inconștiente, în stop cardio-respirator. A treia victimă este conștientă. În zonă se circulă cu dificultate, pe un singur sens de mers.

UPDATE 1:

Se pare că autoturismul implicat în accident venea de la Beclean și se îndrepta spre Bistrița. Într-o curbă din Șintereag, șoferul a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteo și de drum, a intrat pe contrasens și a lovit în plin o cifă cu ciment a societății comerciale CML, care circula regulamentar.

Autoturismul era condus de un tânăr de 28 de ani de pe Valea Bârgăului. Acesta era însoțit de iubita sa de 26 de ani din Beclean și de o altă tânără de 23 de ani. În momentul producerii accidentului, cei trei se îndreptau spre Bistrița. Cele două tinere urmau să rămână în Bistrița pentru a-și achiziționa haine pentru sărbători, iar tânărul urma să-și continue drumul până pe Valea Bârgăului, unde locuiește.

Cele două tinere de 26 și respectiv 23 de ani sunt în stare foarte gravă, aplicându-se manevre de resuscitare. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul a rupt un parapet de protecție și a ajuns în șanțul de pe marginea drumului național.

La fața locului a intervenit un echipaj de prim ajutor, unul al Serviciului Județean de Urgență, un echipaj de terapie intensivă mobilă și o descarcerare. 

UPDATE 2:

„Pe DN 17 în localitatea Șintereag, la ieșirea spre Bistrița, un tânăr de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism, în direcția de mers spre Bistrița, a pierdut controlul volanului într-o curbă, a pătruns pe contrasens și a colizionat o autobetonieră, care circula din sens opus. A rezultat rănirea a trei persoane, toate din autoturism”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Potrivit șoferului cifei implicate în accident, celălalt conducător auto pierduse controlul volanului cam cu 50 de metri înainte să intre în el, iar autoturismul „dansa” pur și simplu pe șosea, se pare, din cauza poleiului.

UPDATE 3:

Una dintre tinerele implicate în accident a decedat. Este vorba despre tânăra de 26 de ani. Cealaltă a fost stabilizată și transportată la spital, însă starea sa este în continuare gravă.

UPDATE 4:

Cea de-a doua tânără este în comă. Aceasta a suferit multiple traumatisme. Deocamdată medicii din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița o supraveghează și așteaptă ca starea acesteia să se stabilizeze pentru a o putea transfera la o clinică de specialitate cu elicopterul SMURD. Șoferul din Tureac care conducea autoturismul a suferit numeroase contuzii și leziuni, însă starea sa este stabilă. Acesta este conștient și cooperant. 

UPDATE 5:

În urmă cu puțin timp și cea de-a doua tânără a pierdut lupta cu viața, stingându-se la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Se pare că aceasta a intrat de mai multe ori în stop cardio-respirator, în cele din urmă trupul cedând. 

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro