Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  30 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO: 32 medalii și locul 3 pe echipe, obținute de bistrițeni la Cupa Casa EMA

25/10/2016 08:44:54  
Cea mai importantă competiție de natație din județ a fost organizată de Clubul Sportiv Casa EMA în weekend, reunind peste 200 de sportivi de la 9 cluburi din Bistrița, Cluj, Baia-Mare, Suceava, Târgu Mureș, Alba Iulia, Turda și Arad, în bazinul semiolimpic al centrului SPA din Parcul Municipal din Bistrița.

Cupa Casa EMA merge în acest an la Cluj-Napoca, fiind cucerită de Clubul Sportiv Swim Cluj, condus de Ciprian Beșe și Daniela Benea. Prezenți cu un număr mare de sportivi de valoare, aceștia au reușit să se impună clar, 8 sportivi clujeni câștigând și cupa pentru cel mai bun sportiv al categoriei.

Locul al 2-lea a fost mai disputat, lupta fiind una cot la cot între gazde și câștigătorii de anul trecut, clubul din Baia Mare condus de Luminița Pop. Într-un final, aceștia din urmă au reușit să urce pe a 2-a treaptă a podiumului, grație și celor 3 sportivi câștigători ai categoriei lor la 2006 și 2006 masculin și 2004 feminin.

Sportivii bistrițeni antrenați de Alex Gabor au reușit performanţe remarcabile, acumulând un total de 32 de medalii, dintre care la individual 13 de aur, 11 de argint și 4 de bronz și argint la ștafetă.

Majoritatea sportivilor și-au bătut recordurile de până acum, Ștefan Ropan fiind vedeta competiției. El a reușit să câștige premiul pentru cel mai bun sportiv la 2002 masculin, ieșind învingător la toate cele 5 probe la care a participat. Mai mult, în proba de bras a reușit un timp senzațional, care îl propulsează printre favoriți la medaliile de la campionatele naționale.

Cătălina Moldovan a fost cea mai bună sportivă a competiției la categoria 2002 feminim, reușind să le devanseze clar pe adversarele ei cu 2 medalii de aur și 3 de argint. Beatrice Chibulcutean și Daria Drăgan au obținut câte o medalie de aur și 3 de argint, Ruxandra Brehar câte o medalie de aur, argint și bronz, Sorana Gherman una de aur și una de bronz, iar Robert Popescu a urcat de 2 ori pe a 2-a treaptă a podiumului.

Dintre cei mici, Alex Hobincă a ieșit în evidență. Talentatul sportiv născut în 2009 a câștigat 2 medalii de aur și oferă speranțe mari pe viitor. Medalii au mai obținut și Bianca Pop (un argint) și Andrei Avram (2 medalii de bronz). Ștafeta formată din Robert Popescu, Ruxandra Brehar, Cătălina Moldovan și Ștefan Ropan au obținut medalia de argint. Proba s-a desfășurat în sistem open, 4x50m mixt.

Succesul Cupei Casa EMA este confirmat și de participarea unui număr foarte mare de susținători, atât suporteri și spectatori la fața locului, cât și entități administrative, economice și de presă, care se implică financiar și logistic în promovarea înotului, cel mai complex și complet sport din punct de vedere fizic și psihologic.

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud cofinanțează proiectul Cupa Casa EMA, alături de Clubul Sportiv Casa EMA, organizatorul competiției. De asemenea, Facultatea de Educație fizică și Sport a UBB Cluj, extensia Bistrița, susține, prin Horea Ștefănescu și studenții pe care îi coordonează, buna desfășurare a concursului. Agenția 215, Open Consult și Asociația Comunitarium se numără și ei printre partenerii acestei ediții.

Sponsorul principal al acestui eveniment este restaurantul și clubul de copii Hills. Sponsori oficiali sunt Puiul de Crăiești, Romfulda, Terraqua, Precision Tool Steel, RAAL, Rombat, Cofetăriile By Laura și Tub Integral. Politub, H.P. Kayser International, PIM Corporation, Mobilă Bistrița, Sanovil, GSB Electric, Doral Steel și Urbana susțin, de asemenea, Cupa Casa EMA la înot.

Promovarea acestui eveniment și propagarea acestui sport în județ este susținută de către Sportul Bistrițean, Bistrițeanul.ro, Observator BN, Timp Online, Kiss FM, As-Tv Bistriţa, Radio Transilvania și Mesagerul!

Clubul Sportiv Casa EMA mulțumește tuturor celor care s-au implicat activ în organizarea Cupei Casa EMA. A 7-a ediție este deja în pregătire și se va desfășura în octombrie 2017. Un număr mare de echipe și-au anunțat deja prezența, iar concurenţa se anunță încă de pe acum cât se poate de serioasă pentru bistrițeni, care vor încerca să câștige trofeul pentru prima dată.

Pentru mai multe informații legate de CS Casa EMA vă invităm pe pagina oficială, www.casaema.ro/club sau pe pagina de Facebook, www.facebook.com/CSCasaEma, unde vor apărea și toate pozele de la concurs. Pentru consultarea calendarului de înot pe 2016 și, în curând și pe 2017, vizitați site-ul www.calendarinot.ro

Mai jos aveţi medaliile obținute de Clubul Sportiv Casa EMA:

  • Beatrice Chibulcutean, categoria 2004: 1 medalie aur la proba 100 m fluture şi 3 medalii argint la probele: 200 m liber, 100 m spate, 200 m mixt
  • Daria Drăgan, categoria 2003: 1 medalie aur la proba 100 m spate şi 3 medalii argint la probele 200 m liber, 100 m fluture, 200 m mixt
  • Sorana Gherman, categoria 2002: 1 medalie argint la proba 100 m spate şi 1 medalie bronz la proba 200 m liber
  • Cătălina Moldovan, categoria 2002: 2 medalii aur la probele 100 m fluture, 200 m mixt şi 2 medalii argint la probele 100 m spate, 100 m bras
  • Ruxandra Brehar, categoria 2002: 1 medalie aur la proba 100 m bras, 1 medalie argint la proba 200 m mixt, 1 medalie bronz la proba 100 m spate
  • Bianca Pop, categoria 2009: 1 medalie argint la proba 50 m bras
  • Hobinca Alexandru, categoria 2009: 2 medalii de aur la probele: 50 m spate, 50 m bras
  • Avram Andrei, categoria 2009: 2 medalii bronz la probele 50 m liber, 50 m bras
  • Popescu Robert, categoria 2004: 1 medalie argint la proba 100 m spate
  • Ștefan Ropan, categoria 2002: 5 medalii de aur la probele 200 m liber, 100 m spate, 100 m fluture, 100 m bras, 200 m mixt

Proba de Ștafetă mixtă formată din Robert Popescu, Ruxandra Brehar, Ștefan Ropan și Cătălina Moldovan au obținut medalia de argint în proba 4 x 50 mixt.

Total medalii: 32, din care 4 medalii la proba de ștafetă și 28 individuale - 13 de aur, 11 de argint şi 4 de bronz.

Lotul Clubului Sportiv Casa Ema a fost compus din Ingrid Birman, Andrei Platon, Alex Rotariu, Dorian Buta, Razvan Sugar, Alexio Grec, Ştefan Jimborean, Bianca Pop, Carina Mare, Andreea Botarca, Sara Mureşan, Kali Mureşan, Andrei Avram, Alexandru Hobincă, Laurențiu Platon, Robert Cudrec, Denis Nalaţ, David Avram, Cristian Mihai Oltean, Daniel Potra, Vlad Ţenghel, Cristian Sângeorzan, Mihai Moldovan, Mark Pop, Maria Catană, Dragoș Patca, Beatrice Chibulcutean, Daria Drăgan, Sorana Gherman, Ruxandra Brehar, Cătălina Moldovan, Robert Popescu, Bogdan Patca, Ștefan Ropan şi Alexandru Sîngeorzan.

Mihai Oprea – Președinte, 

Clubul Sportiv „Casa EMA”

3407 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro