Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  35 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO – Români mici cu inimi mari: Istoria văzută prin ochi de copil

01/12/2017 09:55:53  
Primirea invitaţiilor s-a făcut în mod tradiţional, cu pâine şi sare oferită de către copiii îmbrăcaţi în costume populare, după care, preşcolarii alături de cadrele didactice şi invitaţi au intonat cântece patriotice și au vizitat Mini-Muzeul tradiţional amenajat la Grădiniţa cu Program Normal Nr. 18 Bistriţa.

Preşcolarii și cadrele didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Trenuleţul Veseliei” şi Grădiniţa cu Program Normal Nr.  18 Bistriţa, împreună cu cadrele militare - sublocotenent Morar Daniel şi sublocotenent Morar Lavinia de la Batalionul 812 Infanterie Bistriţa au sărbătorit ziua de 1 Decembrie anticipat, în data de 29.11.2017, desfăşurând activitatea „Români mici cu inimi mari”, inclusă în calendarul activităţilor Proiectului educativ „Istoria văzută prin ochi de copil”.

Responsabili de activitate au fost director prof. Mureşan Ortanţa și prof. Cotuţiu Ana, activitatea debutând cu deplasarea preşcolarilor cu steguleţe în mână de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Trenuletul Veseliei” la Grădiniţa cu Program Normal Nr. 18 Bistriţa.

Primirea invitaţiilor s-a făcut în mod tradiţional, cu pâine şi sare oferită de către copiii îmbrăcaţi în costume populare.

Preşcolarii alături de invitaţi au intonat Imnul Naţional al Romaniei, iar cadrele militare au prezentat semnificaţia Zilei de 1 Decembrie, după care preşcolarii au vizionat prezentarea PowerPoint cu activități specifice acestei zile. 

Preşcolarii alături de cadrele didactice şi invitaţi au intonat cântece patriotice, iar în încheierea activităţii participanţii au vizitat Mini-Muzeul tradiţional amenajat la Grădiniţa cu Program Normal Nr. 18 Bistriţa. 

Proiectul educativ s-a derulat în perioada ianuarie - decembrie 2017, fiind coordonat de prof. Mureșan Ortanța şi prof. Ciotmonda Cecilia, această activitate încheind calendarul activităţilor.

1236 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro