Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  55 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Forumul Medical Bistrițean 2017 organizat de SANOVIL, cu susținerea Colegiului Medicilor Bistrița-Năsăud

06/06/2017 14:05:44  
Forumul Medical Bistrițean, manifestare științifică medicală cu un pronunțat caracter practic, este la a II-a ediție, se va desfășura în zilele de 9-10 iunie la Policlinica Nouă de pe strada 1 Decembrie și este organizat de Clinica SANOVIL care în aceste zile și în acest fel sărbătorește 10 ani de la înființare.

La această manifestare științifică la care sunt invitați medicii de familie din județul nostru, toți medicii specialiști de la toate spitalele din județ, precum și din alte entități medicale de stat sau private, vor fi prezentate pe parcursul celor două zile, un număr de 26 de lucrări atent selecționate, de o înaltă ținută științifică și cu un deosebit caracter practic, astfel încât noi, toți participanții, vom pleca de aici spre pacienții noștri, mai bogați, mai experimentați, mai informați.  

Vor fi prezentări de medicamente noi, vor fi prezentări de cazuri foarte interesante care merită audiate, vor fi aduse în fața medicilor participanți cele mai noi abordări în diagnosticul și tratamentul bolilor cu care ne întâlnim în fiecare zi, deoarece noi ținem foarte mult la caracterul practic al lucrărilor prezentate și vrem să vă promitem că după fiecare lucrare audiată vom descoperi ceva, ceva se va clarifica în mintea noastră, ceva vom face mai bine de azi înainte pentru pacienții noștri.

Lucru foarte important, la care SANOVIL ține foarte mult, pe care vreau să-l știe toți participanții și toată lumea asta mică în care trăim, este că la Forumul Medical Bistrițean participă cu lucrări numai medici care lucrează efectiv în județul nostru, atât în mediu privat, cât și la spitalele de stat, demonstrând astfel că toți medicii pot crea împreună, pot lucra în armonie și prietenie pentru cauza pacienților pe care toți îi slujim și că cele două sisteme pot și lucrează perfect în complementaritate și competiție pozitivă. 

Valoarea și inspirația lucrărilor, prezentarea unor tehnici și cazuri rezolvate aici la Bistrița, arată tuturor preocuparea continuă a medicilor care lucrează în județul nostru, pentru învățătura și performanța medicală, arată înalta lor pregatire și experiența medicală, situație care trebuia văzută de la toate nivelurile județului, care trebuie să fie cunoscută de pacienții noștri astfel încât să se adreseze cu încredere maximă doctorilor cu care se pot întâlni în Bistrița și care îi veghează aici în fiecare zi și în fiecare noapte.

Deschiderea Forumului Medical Bistrițean va avea loc vineri, 9 iunie, la ora 9:00, va fi o deschidere scurtă, de lucru, la care vom invita personalități cu influență publică și de decizie din județul și orașul nostru care prin acțiunile lor au dovedit un mare interes pentru creșterea nivelului calității asistenței medicale și dorim din suflet ca toți medicii din județ  să fie  prezenți atât la deschidere cât și pe parcursul celor două zile de lucrări, de asemenea invităm cu drag la acest eveniment presa locală care este interesată să prezinte opiniei publice fața luminoasă a medicinei bistrițene, truda continuă și nevăzută a medicilor care slujesc aceste locuri, acești oameni.

 

Dr. Mureșan Gavrilaș SANOVIL 

 
10331 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro