Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  19 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Florin Bojor: De ce la Bistrița nu avem bloc operator de cardiologie?

14/02/2015 13:26:34  
Dragi aleși locali – municipali și județeni – am analizat bugetele pe care le votați și văd că vă gândiți la dezvoltarea orașului și a județului: pârtii de schi, festivaluri, fântâni arteziene, herghelii, centuri, studii de fezabilitate, schimbări de borduri, plantări de panseluțe, etc.

Totuși nu înțeleg, cum se poate, ca în anul în care avem un buget foarte mare, la sănătatea noastră nu vă gândiți? Ştim cu toții că sunt multe de făcut, însă poate să aibă altceva mai mare întâietate decât viața noastră?

Ca să fiu mai precis, dacă ai atac de cord, infarct la Bistrița, soluția este moartea. Deși medicii de la Spitalul Județean își pun sufletul lor pe tavă, nu au ce face atâta vreme cât nu există aparatura, personalul și fondurile pentru intervențiile chirurgicale cardiovasculare de maximă necesitate!

În fiecare zi, în România mor 40 de oameni prin infarct miocardic, iar 2 din 3 adulți prezintă diferite afecțiuni cardiovasculare.

Previziunile Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) arată că boala coronariană va rămâne tot principala cauză de deces pentru următorii 20 de ani, reprezentând 12,2 % din mortalitatea generală. În studiile de specialitate, România este clasificată pe ultimele locuri din Europa în lupta împotriva stopului cardiac.

Si atunci vă întreb, dragi aleși locali, de ce nu vă gândiți și la viața noastră? Cine se mai bucură de toate proiectele frumoase ale domniilor voastre dacă noi suntem morți? Sau cine vă va mai alege dacă noi ne mutăm în cimitir?

Mai există timp ca să vă gândiți și la inimile noastre înainte să dați banii pe plăcerile și bucuriile voastre!

Prof. Florin I. Bojor

4274 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro