Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  35 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Flaviu Lupşan: Mă dezic de orice acţiune nedemnă, campania mea a fost clădită pe respect!

04/06/2016 15:28:34  
Primarul din Lunca Ilvei ține să facă câteva lămuriri după ce azi-dimineaţă a apărut o scrisoare în care se fac acuzaţii la adresa contracandidaţilor săi. Chiar dacă, la prima vedere, mesajul ar putea să-i fie favorabil, Flaviu Lupşan nu doreşte ca numele său să fie asimilat acestui gest, pe care îl condamnă și de care se dezice.

”Ca şi primar care candidează mâine pentru un nou mandat, doresc să îmi arăt respectul faţă de toţi cetăţenii din Lunca Ilvei, dar şi faţă de contracandidaţii mei. Indiferent de lupta politică pe care o implică orice campanie electorală, nu trebuie să uităm să fim oameni şi să oferim respect în orice situaţie.

Azi dimineaţă am intrat în posesia unei scrisori în care se aduc acuzaţii grave contracandidaţilor mei. Nu vreau ca numele meu să fie asimilat cu această acţiune denigratoare. Mă dezic de orice acţiune nedemnă, campania mea a fost clădită pe respect!

Nu am adus niciun fel de acuzaţii nimănui, cu atât mai puţin contracandidaţilor mei pe care îi stimez indiferent de culoarea politică. Aşa cum în mandatul actual am oferit respect tuturor oamenilor din jur, tot aşa şi în această campanie electorală şi în orice activitate la care am luat parte.

Consider că într-o campanie ca aceasta este important cine câştigă, dar la fel de importantă este şi lupta. Învingător va fi acela care pe tot parcursul a arătat diplomaţie, respect şi dorinţă de a ţine lucrurile pe calea cea dreapta. Cetăţenii sunt şi martori şi judecători, de aceea vreau să îmi exprim regretul pentru că în comuna noastră au loc asemenea intrigi, asemenea fapte dezonorante cum este apariţia acestei scrisori.

Nici ca om, nici ca politician, nici ca primar nu aş fi recurs la un asemenea gest, la o asemenea insultă adusă contracandidaţilor mei. Am tratat această campanie cu maximă seriozitate, mi-am prezentat obiectivele, dar niciodată nu am vrut să-mi clădesc gloria prin denigrarea imaginii adversarilor din această campanie electorală. Repet, mă dezic de orice acţiune de acest gen, iar scrisoarea cu pricina este una dintre ele.

Cu stimă şi consideraţie,

Flaviu Lupşan

Primar Lunca Ilvei

8502 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro