Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  225 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Festival culinar aseară, la Coroana de Aur

04/04/2013 00:38:18 Claudia ANDRON  
Terină de pește alb cu somon în mantie de mazăre, tocăniță de berbecuț în aluat, mușchiuleț de porc în crustă de pâine sau mousse de foie gras cu jeleu de măr copt și turtă dulce - sunt doar câteva din preparatele oferite aseară invitaților la experiența culinară fantastică pregătită în bucătăria restaurantului Coroana de Aur.

Recunoscut pentru varietatea de preparate și complexitate, meniul restaurantului Coroana de Aur este acum și mai sofisticat, noutăți culinare făcându-și loc după câteva zile în care în bucătărie au intrat doi maeștri în arta gătitului, tată și fiu, maestrul Ștefan și Chef Dragoș Bercea.

Cei doi i-au instruit timp de câteva zile pe bucătarii restaurantelor Coroana de Aur, Codrișor și Dracula, iar aseară au pregătit împreună o masă festivă cu noutățile care vor intra în meniul celor trei restaurante. Un adevărat festival culinar, în care și-au găsit loc preparate rafinate care au cuprins aproape tot ce putea căuta un client pretențios în meniu, de la carne de căprioară și până la cea de porc și, de ce nu, un meniu bogat de post. Dincolo de gusturile care i-au încântat pe invitați, prezentarea platourilor a fost un adevărat spectacol vizual, culorile și îmbinarea preparatelor fiind absolut suprinzătoare.  

Terine de somon, șalău, pastetă de căprioară, salate cu dressing-uri lejere cu oțet balsamic sau iaurt, rulade din mușchi de porc cu mozzarela și ardei gras, medalion din mânzat, Turnul Babel făcut dintr-o combinație apetisantă de carne de porc, vită și pui legate de cașcaval topit sau un Roast beef spectaculos se vor găsi în continuare în meniul restaurantelor amintite.

”O parte dintre preparate vor fi în curând listate în meniul À La Carte al restaurantelor noastre, cel mai probabil în două săptămâni, iar alte câteva produse se vor regăsi doar în meniurile speciale, pentru evenimente”- a declarat Maria Moldovan, managerul rețelei de restaurante, pentru Bistrițeanul.ro

Află mai multe despre cei doi maeștri bucătari aici: Meniu spectaculos la Coroana de Aur. În bucătărie, Chef Dragoș Bercea și tatăl său, Maestrul Ștefan Bercea

5055 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro