Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  17 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Fără promovare, Sângeorz-Băi nu există pe harta turismului!

15/10/2012 13:13:53 Iulia STUPINEAN  
Orașul Sângeorz – Băi va avea de anul viitor un Centru Național de Informare și Promovare Turistică! Vorbim de un proiect cu finanțare europeană în valoare de 200.000 de euro, menit să scoată din amorțeală una din roțile care pot tura economia județului: turismul.

Primăria orașului – stațiune Sângeorz-Băi a obținut finanțarea pentru realizarea Centrului Național de Informare Turistică la începutul lunii octombrie a acestui an. Proiectul se înscrie pe Axa prioritară 5 - Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului și a fost întocmit de o firmă bucureșteană, S.C. IT BUSINESS ADVISOR SRL. Întreaga investiție se ridică la 200.000 de euro, din care contribuția primăriei va fi de 2%.

Lucrările vor începe anul viitor și se vor finaliza până la sfârșitul lui 2013. Terenul pe care se va amplasa obiectivul va fi atribuit prin Hotărâre de Consiliu Local către Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului (MDRT), urmând ca apoi să se realizeze și studiile topografice și geotehnice care se impun. Potrivit proiectului întocmit, clădirea în care se va afla Centrul de Informare Turistică va avea o suprafață standard de 70 de mp și va fi amplasată pe Strada Trandafirilor din orașul Sângeorz – Băi, la Nr. 3. Axat exclusiv pe promovarea turismului în zonă, Centrul de Național de Informare Turistică din Sângeorz – Băi va avea doi angajați plătiți de primăria orașului – stațiune.

“Întrucât orașul nostru este o stațiune balneoclimaterică așezată într-o zonă turistică, proiectul acesta va avea o importanță deosebită atât pentru promovarea turismului, cât și pentru societățile comerciale din zonă care vor prospera”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul orașului Sângeorz-Băi, Roland Venig.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2020 Bistrițeanul.ro