Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  92 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FACEBOOK POLICE: Maimuțica veselă lovește la Năsăud! Fix discernământul vicelui, care se vrea primar

04/02/2016 09:24:13 Facebook POLICE  
Dacă ești prost când ești mic, când ajungi viceprimar numa' te joci. Ca să fim clari de la început, nu avem nimic cu liberalii, la ziar lucrăm cu materialul clientului. Și pe „vice maior”-ul din Năsăud nu-l putem lăsa să zburde. Așa ceva rar ne-a fost dat să vedem la un candidat pentru primăria unui oraș. Liberali, v-a deocheat cineva?!

Noi am vrea să nu ne mai luăm de liberali, dar pur și simplu nu ne iese. Când vezi atâta... fantezie la ei, cu nuanțe de prostie în formă pură nu te poți abține să nu-i taxezi mai ales că unii au pretenții de a ajunge primari în orașe. Acum, sincer, ați vota de primar un individ, fie el și liberal, care nu are atâta discernământ încât să nu facă o astfel de postare pe Facebook?! Nu știm zău ce decizii ar putea lua omul dacă are probleme atât de... mici pe care nu le poate rezolva numai cu consultare publică.

Domnul „vice maior” de la Năsăud ( așa și-a scris funcția pe profilele de Facebook, să pară deștept, că el le are cu franceza, cu limbile - ăstea) avea marți, mai spre seară, o dilemă de rezolvat de la Maimutzica veselă. Faceți-vă curaj, deschideți fotografia și uimiți-vă cam ce îl frământa public pe cel care se vrea a fi primar în Năsăud, fiind candidatul PNL pentru funcția de primar la alegerile din 2016.

Mai nasol e că așa bulversat de problema de la Maimutzica veselă și cu așa perspectivă...Renault în față, vice maiorul (ne e greu și nouă să zicem că-i viceprimar) se întreabă și tot el își răspunde de pe ambele profile personale de Facebook, la interval de 4 minute între postări. Cum o fi reușit?! Logare, delogare, iar logare, caută Maimutza veselă... Recidivă în prostie în timp record! Aici remarcăm că are omul o viteză de reacție pe așa probleme, ceva de speriat. La ora 19.23 se întreabă public Ce alegi? și la 19.27, de pe celălalt profil își răspunde singur: Grea decizie!

Praf ne-ați făcut, tre să recunoaștem! Așa ceva nu am mai văzut.

Să nu ai discernământ întâi de toate ca viceprimar, om cu o demnitate publică care IMPUNE un anumit comportament în public (teoretic ar trebui să fiți un model, sunteți lider chiar și acolo la Năsăud) să dai Share la așa ceva, apoi să postezi rapid de pe două conturi personale diferite și să-ți răspunzi și sigur retoric e MAXIM! MAXIM am zis!

Dacă așa dilemă n-ați reușit să rezolvați singur, ne cutremurăm cum veți lua decizii când e vorba de viitorului unui oraș, al unei comunități. Singurul lucru care ne bucură e că nu ați avut mulți prieteni care să vă aprecieze postarea. Ați reușit probabil să-i șocați și pe ei dacă n-au fost în stare, cu toată prietenia, să vă dea un amărât de Like.

Mai rușinoși din fire, am fi vrut să blurăm perspectiva care se arată dintre picioarele domnișoarei. Apoi ne-am gândit că acest ziar, nefiind unul de desene animate, are doar cititori de peste 18 ani, cu drept de vot, care au văzut la viața lor mai multe și nu-i sperie... imaginea. Și dacă doar îi șochează și nu uită rapid, să-și amintească imaginea când vor pune ștampila la vot. Și să aleagă primari cu cap, nu cu dileme de la... Maimutze vesele.

7081 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro