Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  23 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



EXPO: „Vibraţia Naturii” - de la Bistriţa la Cluj-Napoca

25/10/2016 11:07:02 Ioana BRADEA  
Peste 30 de lucrări de artă fotografică, împărţite pe două tematici majore, peisaje şi fotografii de călătorie, pe care bistriţenii le-au imortalizat în perioada concediilor şi a vacanţelor vor fi expuse la Şcoala de Arte din Cluj-Napoca. Se inaugurează încă o galerie de artă în Bistriţa! Glissando - astă-seară, la Arcade 24:

Şcoala de Arte Bistriţa, instituţie din cadrul Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud, organizează la Cluj-Napoca împreună cu Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda”, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, expoziţia de artă fotografică „Vibraţia Naturii”, aparţinând cursanţilor Şcolii de Arte Bistriţa, clasa Artă-Foto, coordonată de prof. Robert Kovacs.

Vernisajul expoziţiei va avea loc joi, 27 octombrie 2016, ora 17:00, la Galeria ARTE de pe str. Vasile Alecsandri nr.1 din Cluj-Napoca, iar referitor la acest eveniment, prof. Robert Kovacs a precizat că este vorba despre un număr de 37 de lucrări de artă fotografică, împărţite pe două tematici majore, peisaje şi fotografii de călătorie, pe care cursanţii noştri le-au imortalizat în perioada concediilor şi a vacanţelor. Fotografiile pe care le expunem la Cluj-Napoca aparţin cursanţilor anilor doi şi terminali ai instituţiei noastre: Alexandru Nagy, Arthur Kornovics, Bogdan Florin Labiş, Dana Claudia Chiorean, Előd György, George-Marian Palage, Iulia Drăgan, Marius Alin Rus, Mircea Bartic, Nicolae Brici Kerekes, Sever Moldovan şi Vasile Şimon.

Evenimentul va fi încununat de un moment muzical susţinut de cursanţi bistriţeni şi clujeni ai claselor de canto muzică uşoară şi canto clasic.

După colaborările cu alte importante şcoli de arte din întreaga ţară – Târgu-Jiu, Timişoara, Oradea, Satu-Mare, Reşiţa, etc. - acest eveniment reprezintă o premieră şi un pas important în stabilirea unor relaţii culturale trainice cu vecinii noştri bistriţeni, cei care la rândul lor reprezintă o zonă cu un imens potenţial cultural-artistic, a declarat Vasile Corpodean, managerul Şcolii de Arte Cluj-Napoca.

¤¤¤¤¤

Galeria Arcade 24, Piața Centrală nr. 24, Bistrița găzduieşte azi, de la ora 18:00, vernisajul expoziției de pictură Radu Șerban – Glissando. Curatorul expoziției este Mircea Oliv, evenimentul fiind realizat cu sprijinul Uniunii Artiștilor Plastici Bistrița, Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, Primăriei și Consiliului Local al municipiului Bistrița, Centrului Cultural Municipal Bistrița și al Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj.

¤¤¤¤¤

Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud îşi inaugurează noul spațiu expoziţional – Galerie de artă situată la parterul clădirii CJC de pe strada Grigore Bălan nr. 11 (vis a vis de Sinagogă) – cu o expoziţie de sculptură intitulată „Gods and Saints of Memory and Dream semnată de sculptorul Caius Rotaru.

Vernisajul va avea loc miercuri, 26 octombrie 2016, ora 18:00, la Galeria de Artă a Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud.

Membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România și premiat în anul 1998 cu Premiul Uniunii Artiștilor Plastici pentru Ambient – Instalație acordat programului „Habitat și artă în România” – sculptorul a mai expus la Bistriţa de câteva ori, a primit în 2002 – West Palm Beach USA (bursă acordată de Ministerul Culturii România) iar în 2004 o bursă de studiu acordată de Statul Italian împreună cu Ministerul Culturii din România, având lucrări în numeroase colecţii particulare din România, Canada, Germania, Franţa, Iugoslavia, Mexic, Muntenegru.

Caius Rotaru: Importantă și frumoasă este călătoria, nu destinația

Încrâncenări, duşmănii, emoţii...

Atenţie, se sculptează! În curtea Centrului Judeţean pentru Cultură au aterizat 6 bolovani uriaşi (VIDEO)

2768 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro