Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  33 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



EXCLUSIV: A slăbit 10 kilograme în ultima lună! Pădureanu are în preajmă 300 de deținuți cu SIDA! Detalii din pușcărie!

13/03/2014 16:13:23 SPORTUL BISTRITEAN  
Pădureanu trece prin clipe cumplite, dar se arată mai puternic decât toți ceilalți condamnați din Dosarul Transferurilor. ”Am ajuns și la pușcărie, dar o să trec eu și peste asta. Mă frământă gândul că lumea nu înțelege că sunt nevinovat. Și banii pe care trebuie să-i plătesc și pe care nu știu de unde să-i scot”, a fost mesajul Lordului.

Sportulbistritean.ro a aflat detalii uluitoare!

Președintele de onoare al Gloriei a fost reținut doar 15 minute în arest la Rahova. A fost suficient ca cei de acolo să realizeze că are nevoie de îngrijiri medicale și să-l trimită urgent la Jilava, unde există un fel de spital în regim de detenție. A fost internat o zi la terapie intensivă iar apoi a fost instalat într-o celulă cu două paturi, unde se află și în prezent. E coleg de suferință cu generalul Victor Stănculescu, care a recunoscut recent în presă că doar acolo poate supraviețui la cei 83 de ani ai săi. Cei doi împart o cameră ferecată cu gratii, dar primesc îngrijire medicală de câte ori este nevoie. Au televizor și ies la mișcare câteva minute pe zi, nu foarte departe de celulă. ”Nu se pot mișca foarte mult și oricum se tem să iasă prea des din spațiul lor. Foarte aproape, la etaj sunt 300 de deținuți care suferă de SIDA”, spune cel care a stat de vorbă nu doar cu Pădureanu, ci și cu unul dintre gardieni.

Nu poate folosi nici telefonul fără însoțitor

Deși avocatul său va face cât de repede o cerere de întrerupere a pedepsei pe motiv de boală, Pădureanu pare resemnat cu gândul că va sta în detenție cel puțin până în luna decembrie, când se vorbește că ar putea fi eliberat. Cel care l-a vizitat și care insistă să-și păstreze anonimatul, e convins, însă, că nea Jean nu va rezista atât de mult dacă nu va primi însoțitor permanent. De altfel, în primele zile i-a fost încredințat un deținut care l-a ajutat pas cu pas. Fără el, bătrânul om de fotbal nu se poate folosi de drepturile pe care le are. De pildă, nu poate vorbi la telefon, pentru că nu se descurcă la aparatul închisorii. Nici la magazinul din incintă nu reușește să ajungă fără însoțitor, având grave probleme de memorie și de echilibru. Pădureanu are dreptul și la 4 vizite și un pachet pe lună.

Va pierde apartamentul

Deși a slăbit 10 kilograme în ultima lună iar bolile de care suferă i s-au agravat,  fostul șef al fotbalului bistrițean nu arată a fi îngrijorat de sănătate sau de regimul de detenție, cât de banii pe care trebuie să îi plătească statului, care sunt cu titlu de confiscare. Știe că va pierde apartamentul din centrul Bistriței, pe care DNA a pus deja sechestru și că va rămâne fără o treime din pensia lui de 21 de milioane, dar nu are idee de unde va scoate restul, fiindcă nu mai are nici un ban pus deoparte. Are de dat în total 199.000 de dolari, plus 650 de milioane de lei vechi pentru cheltuieli de judecată. Se aude că mai mulți oameni de afaceri din Bistrița ar fi hotărâți să îl ajute măcar cu suma în lei care trebuie plătită cât mai repede, însă nu a făcut nimeni nici un demers până la această oră.

Împarte pachetele cu Stănculescu

Fostul general Victor Athanasie Stănculescu a cerut unui judecător eliberarea condiționată din penitenciar, după ce a executat o treime din cei 15 ani de închisoare la care a fost condamnat definitiv de judecătorii instanței supreme in dosarul Revoluției de la Timișoara. El ar putea fi eliberat în această primăvară și Pădureanu îl regretă de pe acum. Cei doi au împărțit frățește pachetele pe care le-au primit recent și se pare că se înțeleg foarte bine.

Citeşte mai multe ştiri din sport doar pe: http://www.sportulbistritean.ro/index.php

5039 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro