Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  24 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Examene, azi și mâine la Poliție! 171 de persoane visează la un post de polițist, 60 de tineri vor să devină subofiţeri jandarmi

06/12/2017 11:09:51 Cristina MILEA  
Peste 200 de tineri din Bistrița-Năsăud vor susține azi și mâine testul psihologic la Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud. Numărul celor care visează la un post de jandarm sau polițist - în continuă creștere:

Polițiștii Serviciului de Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au preluat 171 de dosare de recrutare ale candidaților care doresc să devină polițiști și care vor susține concursul de admitere pentru una dintre școlile de agenți de poliție.

Din totalul celor înscriși, 91 au optat pentru Școala de agenți de poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, 75 pentru Școala de agenți de poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina și 5 pentru Școala de agenți de poliție de frontieră „Avram Iancu” Oradea.

În perioada 6-7 decembrie a.c., la sediul IPJ Bistrița-Năsăud, candidații înscriși vor susține testarea psihologică. Candidații vor avea asupra lor actul de identitate și pix cu pastă de culoare albastră. Nu este permis accesul candidaților cu telefonul mobil în sala de testare - se precizează într-un comunicat al IPJ Bistrița-Năsăud.

Până pe data de 22 decembrie, candidații declarați „apt psihologic” vor depune fișele medicale-tip complete. Pentru înscrierea la unităţile de învăţământ postliceal ale M.AI şi eliberarea legitimaţiei de concurs, candidaţii se vor prezenta la sediul şcolilor postliceale în perioada 13-14 ianuarie 2018. De asemenea, în perioada 15-19 ianuarie 2018, la sediul fiecărei instituţii, conform graficelor stabilite de către fiecare unitate de învăţământ postliceal, se vor organiza și desfășura probele eliminatorii. Toate informațiile în legătură evaluarea performanţei fizice găsiți AICI.

Proba de verificare a cunoştinţelor va avea loc în data de 20 ianuarie 2018 şi va consta într-un test grilă la disciplinele limba română şi limba străină (limba engleză sau limba franceză). Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic la Serviciul Resurse Umane al I.P.J. Bistriţa-Năsăud, la telefon 0263/203112 sau 0263/203113 sau pe site-ul unității https://bn.politiaromana.ro, la secţiunea CARIERĂ.

Alți 60 de tineri îşi doresc să devină, în schimb, subofiţeri jandarmi după încheierea celei de a doua sesiuni de înscrieri.  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud efectuează în fiecare an recrutări de tineri conform programei şcolare întocmite la nivelul Ministerului Afacerilor Interne.

Anul acesta a constituit o excepţie din acest punct de vedere şi până ieri, 5 decembrie, cei care au dorit au putut să se înscrie într-o nouă sesiune pentru a deveni subofiţeri ai Ministerului Afacerilor Interne.

Joi 7 decembrie a.c., va avea loc evaluarea psihologică iar concursul de admitere va avea loc în perioada 13–21 ianuarie 2018, conform graficelor/calendarelor stabilite de către unitățile de învățământ. Proba de verificare a cunoștințelor constă într-un test scris, susținut la aceeași dată, 20 ianuarie 2018.

Anul acesta, în prima etapă 65 de tineri au depus cereri de înscriere pentru şcolile militare de învăţământ: 12 tineri au optat pentru Academia de Poliţie „Al. Ioan Cuza” Bucureşti – Facultatea de Jandarmi (comparativ cu 4 tineri în 2015 şi 12 în 2016), unul pentru Academia Forţelor Terestre şi 52 pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni – precizează Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Mult succes tuturor!

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro