Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  15 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Eugen Curteanu: Vreau ca oamenii să nu mai alerge de la un ghișeu la altul!

05/12/2012 10:52:23 Felicia SZUCS  
Candidatul ARD la Senat în Colegiul 1, Eugen Curteanu, vrea înființarea unui Birou Unic al Cetățeanului, pentru a elimina birocrația de care ne lovim cu toții în demersurile noastre de a obține un act de la instituțiile publice.

Eugen Curteanu spune că el, ca cetățean obligat să facă nenumărate drumuri și să stea la cozi pe la ghișeele instituțiilor pentru a obține un simplu document, vrea să simplifice viața semenilor săi. Candidatul ARD la Senatul României în Colegiul 1 consideră anormal ca într-o lume conectată la tehnologie, oamenii să fie nevoiți să fugă de la o instituție la alta pentru o hârtie.

Din punctul de vedere a lui Eugen Curteanu, înființarea unui Birou Unic al Cetățeanului ar elimina consumul inutil de energie și de timp, iar oamenii nu vor mai avea de mers, de exemplu pentru schimbarea unei cărți de identitate, mai întâi la serviciile locale de taxe și impozite pentru plata acesteia și abia apoi la instituția care emite actul în cauză.

Menirea Biroului Unic al Cetățeanului este, în accepțiunea lui Eugen Curteanu, de a se face toate operațiunile necesare, pentru obținerea de către oameni a documentelor dorite, într-un singur loc. Acest lucru se poate face prin punerea la punct a sistemului informatic prin intermediul căruia diversele instituții publice să poată comunica bazele de date între ele.

Candidatul ARD la Senat spune că la acest Birou Unic al Cetățeanului, a cărui înființare își asumă să o promoveze prin proiect de lege în Parlament, oamenii își vor vedea rezolvată problema, fără a fi necesare mai multe deplasări și mai multe cereri de completat sau mai multe taxe de plătit. Un singur drum la Biroul Unic din cadrul instituției, trebuie să reprezinte o problemă rezolvată rapid pentru cetățean.

2252 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro