Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  10 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Eugen Curteanu și Alin Seserman au dat startul unor sărbători din inimă!

06/12/2012 20:20:47 Felicia SZUCS  
Zeci de lampioane au luminat astă seară cerul Bistriţei, de Sfântului Nicolae, spre bucuria celor mici, cărora moşul nu le-a adus încă un orăşel al copiilor şi brad împodobit în centrul oraşului. În rolul moşului: Eugen Curteanu, candidat ARD la Senat în Colegiul 1 şi Alin Seserman, candidat la Camera Deputaţilor în Colegiul Bistriţa-Livezile.

Cei doi candidaţi ai ARD, la Senat şi Camera Deputaţilor, au adus pe Pietonalul Liviu Rebreanu spiritul sărbătorilor de iarnă, prin glasul colindătorilor care au vestit apropierea marii sărbători a creştinătăţii, Naşterea Domnului. Tonul la colindat l-a dat Vasile Borş, viceprimarul comunei Maieru şi fost candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, care şi-a declarat susţinerea pentru cei doi colegi ai săi, Eugen Curteanu şi Alin Seserman. El le-a vorbit bistriţenilor prezenţi la concertul de colinde de pe Pietonal despre importanţa participării la vot, spunând că pentru toţi cetăţenii ziua în care în care îşi exercită dreptul constituţional de a alege este o sărbătoare a democraţiei.

Cei doi candidaţi ARD la Parlamentul României, Eugen Curteanu şi Alin Seserman, au preferat să fie în mijlocul bistriţenilor şi nu pe scenă, împărţind celor mici baloane şi trimiţând spre cer lampioane, pentru a da, chiar dacă neoficial, startul sărbătorilor de iarnă. Ei au lăsat colindătorii să le vestească din inimă apropierea Crăciunului, nedorind să tulbure sărbătoarea cu mesaje electorale.

3249 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro