Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  50 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



ESTETIQ MED CLINIC: Peeling-urile chimice - soluția ideală pentru un ten luminos și sănătos

25/09/2017 11:05:45  
Peeling-ul chimic este o procedură dermato-cosmetică ce constă în provocarea accelerată a regenerării pielii, într-o maniera controlată. Determină eliminarea straturilor externe ale pielii! Este potrivit pentru tipurile de piele 1-6. Durata de acțiune a peeling-ului depinde de tipul pielii și reacțile ce pot apărea.

Beneficiile peeling-urilor chimice:

 

  Purifica si oxigeneaza pielea, lasand-o hidratata si fara impuritati.

  Aspect de pori inchisi, o textura imbunatatita a pielii, imbunatateste  grosimea stratului epidermic.

  Combat imbatraniriea pielii: atat a ridurile de expresie, cat si a celor  profunde.

  Omogenizeaza culoarea pielii, oferind luminozitate si netezesc imperfectiunile cutanate ale pielii.

  Reduc si atenueaza leziunile pigmentare, oferind un efect de depigmentare (luminozitate).

  Reduc acneea si imbunatatesc aspectul cicatricilor.

 

Peeling-urile chimice pot fi clasificate in 4 nivele, in functie de adancimea de actiune, care se coreleaza cu natura si intensitatea leziunilor de tratat.

 

  Foarte superficial (stratul cornos superficial): imbunatateste uniformitatea tonului pielii pentru un aspect mai luminos.

  Superficial (epiderm si strat bazal): stimuleaza cresterea stratului epidermic prin eliminarea stratului cornos. Acest lucru face ca pielea sa aiba aspectul intr-un mod similar celui care apare dupa expunerea excesiva la soare.

  Mediu (derm papilar): peeling-ul mediu afecteaza dermul papilar, cauzand descuamarea semnificativa inclusiv inflamatie cutanata superficiala. Se elimina complet epidermul, acesta reinnoindu-se pana la vindecarea completa.

  Profund (derm reticular): chemo-exfoliere profunda, care duce la o reactie inflamatorie a dermului reticular, inclusiv a regenerarii fibrelor de colagen si elastina.

 

Peeling-urile chimice se fac uneori in combinatie cu microdermabraziunea pentru a asigura un efect de mai lunga durata.

 

DESCRIEREA PEELING-URILOR FOLOSITE

 

Peeling-ul Mandelic

 

Acidul mandelic este obtinut prin procedeul de hidroliza a  extractului de migdale amare. Este recunoscut pentru provocarea  iritatiilor minime ale pielii. Formula sa speciala combateimperfectiunile pielii cu tendinta acetica. 

Este utilizat si pentru combaterea imbatranirii si / sau hiperpigmentare. Ingredientul principal acidul mandelic, prezinta proprietati keratolitice anti-seboreice in plus fata de activitatea antibacteriana importanta asupra microorganismelor de pe suprafata pielii cu tendinta acetica. Albirea si luminozitatea sunt proprietatile acidului mandelic.

 

Peeling-ul Lactic

Acidul lactic – din lapte acru sau iaurt, avand o putere mare de hidratare si este o componenta de baza in protectia pielii naturale. Peeling-ul Lactic combina toate proprietatile din acest acid intr-un peeling anti-imbatranire, ce recontureaza trasaturile, reduce daunele provocate de soare, imbunatateste textura, tonusul pielii / aspect si, in general, activeaza formarea colagenului si elastinei, de asemenea, formarea de alte substante la nivelul dermului.

Peeling-ul Lactic creste productia de ceramide prin keratinocite, pentru a hidrata stratul cornos al pielii si previne deshidratarea acestuia formand o bariera protectoare. In plus, contribuie la exfolierea pielii prin accelerarea reinnoirii celulelor. Acizii lactici de albire cu proprietati ce contribuie la realizarea unei nuante uniforme a pielii, reducand petele de origine melanica.

Peeling-ul Glycolic

Peeling-ul glicolic este un Alphahidroxiacid din trestie de zahar cu proprietati anti-imbatranire excelente. Un acid organic bogat in vitamine, minerale, hormoni vegetali. Acidul glicolic din trestie de zahar stimuleaza crearea de colagen si regenerarea celulelor pielii.

Peelingul glicolic, de asemenea, ajuta la eliminarea toxinelor si ajuta pielea sa se regenereze in acelasi timp, oferind un aspect proaspat si prevenind imbatranirea prematura a pielii. Ideal inainte de tratamente precum mezoterapie cu MesoHyal.

Estetiq Med Clinic se află pe B-dul Independenței, nr. 25, programări la tel. – 0740 844 079.

Programul clinicii: luni – miercuri 10:00-18:00, marți, joi, vineri – 12:00 – 20:00

Mai multe noutăți și oferte puteți afla și urmărind pagina de Facebook – Estetiq Med Clinic

3844 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro