Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  39 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Elevi din 6 școli ale județului se întrec mâine în creativitate, cultură generală și karaoke

25/01/2018 10:21:49 Cristina MILEA  
Un grup de tineri pasionați și puși pe fapte mari, care doresc să aducă diversitate comunității în care trăiesc, vor organiza vineri, 26 ianuarie, de la ora 15:00, în Căminul cultural din Șintereag, o inedită competiție destinată școlilor din mediul rural. Concurenții au de trecut câteva probe de cultură generală, creativitate, karaoke și dans:

Vineri, 26 ianuarie, de la ora 15:00, Căminul Cultural din Șintereag va găzdui cea de-a 9-a ediție a concursului interșcolar Ruralis. Echipajele de elevi ale celor 6 școli generale participante se vor duela în cadrul a 6 probe antrenante, originale și interactive.

Este vorba despre probe de cultură generală (geografia și istoria Europei), creativitate ECO (prezentarea unui obiect de artă realizat din deșeuri), o probă artistică, la libera alegere (teatru, muzică instrumentală sau vocală), karaoke și dans. Participă școlile din Șintereag, Uriu, Tîrlișua, Chiochiș, Nușeni și Poiana Ilvei...”, a precizat Gavrilă Urs, inițiatorul și organizatorul ineditei competiții.

Concursul de vineri este unul de excepție, 4 dintre școlile participante fiind foste câștigătoare ale edițiilor trecute. În mod tradițional, câștigătoarea concursului va fi gazda următoarei ediții.

Nu vor lipsi muzica live și tombola cu premii surpriză, pentru cei care îi vor încuraja pe concurenți, din sală. Evenimentul este inițiat încă din anul 2007 de Gavrilă Urs, fiind organizat de Asociația Cumunitarium Bistrița și POV 21 – un grup de tineri pasionați și puși pe fapte mari, care doresc să aducă diversitate comunității în care trăiesc, fiind susținuți de către Asociația Comunitarium, un pilon tot mai important al societății bistrițene în cadrul evenimentelor cu caracter educațional, cultural și social.

Toți elevii echipajelor participante vor fi premiați, iar intrarea este liberă.

Despre ediția din mai 2017, puteți reciti impresii accesând linkul de mai jos:

FOTO: Ruralis 8. Talent, distracţie şi jocuri de strategie în şcolile de la ţară...

Foto @ Arhivă

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro