Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  32 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015EDITORIAL: Avem ce ne-am dorit și n-am gândit, mai multe mașini pe aceleași drumuri și locuri de parcare

15/09/2017 16:56:57 Claudia ANDRON  
Ce greu se circulă în Bistrița, parcă am fi în București! Cifrele arată că, după explozia de la înmatriculări generată de scoaterea taxei de primă înmatriculare, unul din trei bistrițeni are mașină. Am primit ce am votat și acum ne plângem că e greu, trafic insuportabil, ioc locuri de parcare. Uite, asta pățești când nu gândești, ales sau alegător.

Ce-mi place, ce-mi place… Ce înseamnă să nu judeci promisiunile electorale și apoi tot tu să ți-o iei, ales sau alegător. 

Celor de la guvernare nu le ajung astăzi banii să plătească toate promisiunile, dar sper că nu au uitat că tot ei au tăiat partea de venituri din taxa de primă înmatriculare. Bani muuuuuulți, nu glumă! Nu i-a durut atunci când au promis asta nici de poluare, dar nici de banii de care ai nevoie ca să-ți respecți alte promisiuni electorale. Acum, nu numai că nu au bani la buget și au pus noi accize la carburanți, dar nu e zi în care să nu-și ia și înjurăturile românilor pe toate drumurile pentru că se circulă infernal aproape oriunde în țara asta. Adăugați că nu e primar de oraș să nu fie înjurat zilnic de cetățenii responsabili cu drept de vot care nu găsesc locuri de parcare. Pe scurt, pe aceleași drumuri circulă acum muuuuult mai multe mașini, care au la dispoziție când ajung la destinație cam tot atâtea locuri de parcare câte erau și înainte de explozia asta de la înmatriculări.
Azi, în Bistrița, circulăm ca-n București, stăm să intrăm în intersecții zeci de minute și locul de parcare, cu sau fără plată, e noroc divin. Dar, față de alții, noi ar trebui să ne simțim apreciați de primărie, ne cheamă cu idei pentru rezolvarea problemei parcărilor în oraș. Ne-am dorit să avem fiecare mașină (unul din trei bistrițeni are - spun cifrele), acu să și spunem pe unde am vrea să le parcăm. Ce idei aveți, ce propuneri?! Cum rezolvați ecuația tot mai multe mașini pe tot atâtea locuri de parcare?

Vom muri sufocați de prostia noastră și nu numai pe drumuri. Asta se întâmplă când nu rumegi promisiunea politică, ales sau alegător, când judeci pe termen scurt și nu vezi efectul pe termen lung.
Trafic ușor oriunde v-ați duce în țara asta, locuri de parcare și multă atenție și înțelepciune când vă mai promite un partid ceva! 

Dacă vă spune că vă dă, întrebați de unde, dacă vă spune că taie ceva încercați să vă imaginați cum va fi după, învățați să calculați efectele promisiunilor politice în viața voastră de zi cu zi. Puteți susține din tot sufletul un partid, dar, dacă vreți să-l faceți să fie cel mai bun, judecați-le propunerile, spuneți-le ce credeți că nu e bine, cum le spuneți și celor dragi, de acasă, ce nu vă convine.

Până una alta, gândiți-vă pe unde mai circulăm, că ne-am bucurat că va fi scoasă taxa de primă înmatriculare, și dați-le celor care conduc din Primăria Bistrița idei pe unde mai parcăm. Acu, voi v-ați dorit să nu plătiți taxe de primă înmatriculare și v-ați bucurat de efectul imediat al ei, acu rezolvați problema și dilema ca să mai putem circula în orașul ăsta.

7176 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro