Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  16 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015După canalizare, anul viitor începe și asfaltarea străzilor comunale de la Maieru!

24/06/2014 09:55:28 Iulia STUPINEAN  
Odată ce vor fi înscrise în Cartea Funciară, străzile comunale de la Maieru vor intra de anul viitor la asfaltare, dar numai după încheierea lucrărilor la rețeaua de canalizare și alimentare cu apă potabilă care au debutat în această vară.

În paralel cu execuția lucrărilor de canalizare și extindere a rețelei de apă potabilă, la Maieru se lucrează în această perioadă și la proiectarea privind asfaltarea pe loturi a drumurilor comunale, la Maieru și Anieș existând în prezent 12 km de străzi rezultate în urma ridicărilor topometrice.

Potrivit primarului Vasile Dumitru, anul viitor lucrările vor viza asfaltarea a 5,3 km de drumuri comunale, inclusiv străzile adiacente, primul lot fiind Purcioaia, Haj și Balasina.

„Sigur că mai departe lucrările de asfaltare vor continua peste podul Balasinei, pe Ulița Mare și Valea Caselor, cuprinzând toată localitatea Maieru. Noi încercăm ca prin proiectul la care lucrăm acum să atragem pentru implementarea lui, fonduri europene nerambursabile. Dacă acest lucru nu va fi posibil, atunci vom apela treptat la finanțare din bani de la bugetul local”, spune primarul comunei Maieru, Vasile Dumitru.

Tot în această perioadă, administrația locală de la Maieru se ocupă și de cadastrarea tuturor străzilor comunale și înscrierea lor în Cartea Funciară (CF), lucru care a lipsit până acum.

3993 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro