Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  27 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015După ani de așteptări, în 2014 se reiau lucrările la Școala de Arte și Meserii de la Maieru!

16/01/2014 13:47:59 Iulia STUPINEAN  
Numeroasele solicitări și adrese înaintate Ministerului Educației de administrația locală de la Maieru dau în sfârșit rezultat! După mai bine de 6 ani de așteptări, reabilitarea Școlii de Arte și Meserii de aici are șanse de izbândă, prin alocarea de către Guvern a celor 700.000 de lei necesari finalizări lucrărilor.

Pe lista lucrărilor importante din acest an de la Maieru se numără și finalizarea lucrărilor de reabilitare capitală a Școlii de Arte și Meserii din localitate. Potrivit primarului Vasile Dumitru, în perioada imediat următoare se așteptă alocarea sumei de 700.000 de lei, necesară finalizării acestei investiții rămasă blocată încă din anul 2007.

“Din informațiile mele știu că s-au alocat 240 de milioane de lei pentru lucrările la Școlile de Arte și Meserii din țară, lucrări care au debutat în urmă cu aproape 7 ani. Noi mai avem nevoie de 700.000 de lei pentru finalizarea investiției, bani pe care credem că îi vom primi. Doar așa vom punea bifa în 2014, recepția unei clădiri care risca să se degradeze”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Maieru, Vasile Dumitru.

Investiția de reabilitare capitală a Școlii de Arte și Meserii de la Maieru, în valoare de 2,1 milioane de lei se derulează printr-un program al Ministerului Educației Naționale (MEN) care a debutat în anul 2007. Tot atunci, lucrările realizate în proporție de 70% s-au și încheiat, fondurile alocate la acea dată fiind insuficiente.

Pe lângă lucrările executate în interiorul și exteriorul clădirii, în pericol de deteriorare s-a aflat mult timp și aparatura specifică instituției de învățământ în valoare de 150.000 de euro, depozitată prin magazii.

 

Foto: Arhivă

4902 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro