Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  25 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015După ani de așteptări, clădirea Școlii de Arte și Meserii din Maieru riscă să se degradeze!

17/05/2013 09:49:29 Iulia STUPINEAN  
Începută încă din anul 2007, reabilitarea capitală a Școlii de Arte și Meserii din comuna Maieru stagnează și la această dată! Pentru finalizarea lucrărilor susținute financiar printr-un program al Ministerul Educației Naționale mai sunt necesari 700.000 de lei, bani pe care Guvernul pare că a uitat să-i mai aloce.

Administrația locală din Maieru încă mai așteaptă banii promiși de Guvern pentru finalizarea lucrărilor la Școala de Arte și Meserii din comună. Vorbim de o investiție în valoare de 2,1 milioane de lei, derulată printr-un program al Ministerului Educației Naționale (MEN) care a debutat în anul 2007. Tot atunci, lucrările realizate în proporție de doar 70% s-au și încheiat, fondurile alocate la acea dată fiind insuficiente.

“De-a lungul timpului am făcut numeroase solicitări și adrese, am așteptat să primim restul de bani și uite că au trecut aproape 6 ani de atunci și încă ...tot așteptăm. Mai avem nevoie de 700.000 de lei pentru finalizarea lucrărilor atât în interiorul școlii cât și în exterior. Desigur că în timp, tot ceea ce s-a făcut acolo riscă să se degradeze”, spune primarul comunei Maieru, Vasile Dumitru, care ia în calcul ca și ultimă variantă, alocarea treptată a banilor necesari de la bugetul local.

Pe lângă lucrările executate la clădirea Școlii de Arte și Meserii din Maieru, în pericol de deteriorare se află și aparatura specifică a instituției de învățământ în valoare de 150.000 de euro, care a stat depozitată prin magazii.

 

Foto: Arhivă

4254 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro