Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  79 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Dorin Dobra vrea mall pentru tineret în locul fostului Cinematograf 23 August

27/11/2012 11:37:49 Andreea BOJOR  
Mallul tineretului este un proiect despre care Dorin Dobra spune că va ajuta la dezvoltarea oraşului dar care va fi în primul rând în folosul tinerilor. Cu un regim de înălţime de patru etaje, mall-ul de care vorbeşte Dobra va fi împărţit pe sectoare de vârstă, fiecare sector oferind posibilităţi de petrecere a timpului liber pentru toţi tinerii.

În cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc astăzi candidatul pentru Colegiul 1 - Senat, Dorin Dobra (USL) a vorbit despre amenajarea unui mall pentru tineret.

Liberalul povesteşte că ideea i-a venit de pe urma experienţei profesionale (n.red. profesor univeristar) dar şi în urma discuţiilor purtate cu părinţi sau tineri care nu au unde să îşi lase copiii şi respectiv unde să îşi petreacă timpul liber.

"Malul tineretului", aşa cum îi spune iniţaitorul, este primul proiect de acest gen din ţară, iar Dorin Dobra este convins că este o ideea foarte bună de a oferi tinerilor şansa de a avea un loc unde să îşi petreacă timpul liber într-un mod cât mai plăcut şi constructiv.

"Vreau să subliniez că ar fi prima iniţiativă de acest tip la nivel naţional, iar Bistriţa ar putea sta ca exemplu de bună practică pentru orice municipiu din ţară", spune Dorin Dobra.

Malul pe care liberalul vrea să îl vadă construit la Bistriţa ar urma să aibă patru etaje, fiecare nivel fiind destinat unei anumite vârste iar dotările şi amenajările în funcţie de vârstă.

Cofetării, cinematograf, sală de karaoke, de dans, pizzerii, magazine cu îmbrăcăminte şi încălţăminte, locuri pentru joacă ori magazine cu jucării sunt doar câteva din lucrurile despre care vorbeşte candidatul USL pentru Colegiul 1 - Senat.

Pentru realizarea acestui proiect Dorin Dobra susţine că ideal ar fi un parteneriat public-privat. Acesta a mai precizat că a vorbit cu primarul Ovidiu Creţu despre acest proiect şi că are susţinerea edilului care a fost încântat de propunerea legată de realizarea "Malului tineretului".

3313 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro