Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  6 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Dorin Dobra: România are nevoie de o clasă politică nouă formată din oameni tineri şi corecţi

05/12/2012 12:07:22 Andreea BOJOR  
Pentru a schimba traiul românilor şi pentru a crea locuri de muncă bine plătite Dorin Dobra crede că în primul rând trebuie schimbată clasa politică. Oamenii tineri, oneşti, care să facă ceva pentru a schimba România este soluţia pe care liberalul o agrează. Dobra îndeamnă românii să meargă la vot.

"Campania electorală s-a desfăşurat într-un cadru civilizat şi transparent şi asta este pentru toţi locuitorii Bistriţei şi ai judeţului un câştig", explica Dorin Dobra în cadrul unei conferinţe de presă.

Liberalul candidează din partea USL BN pentru un fotoliu de senator pe zona Bistriţa - Livezile.

Dorin Dobra a mai explicat că "România are nevoie de o clasă politică nouă, formată din oameni tineri, oneşti şi bine pregătiţi. Avem nevoie de oameni politici care să respecte dorinţa cetăţenilor şi care la rândul lor să merite respectul alegătorilor. Avem nevoie de oameni care ştiu, vor şi pot să facă ceva pentru România astfel încât ţara să devină mai puternică şi să ofere oamenilor ce doresc să muncească un trai mai bun. Duminică avem şansa să facem un prim pas în direcţia formării acestei noi clase politice".

Pentru schimbare este nevoie de votul cetăţenilor, spune Dorin Dobra care invită toţi cetăţenii acestui judeţ să meargă în data de 9 decembrie la vot.

"Dacă pe 9 decembrie nu veniţi la vot rataţi această şansă şi aproape că vă pot garanta că în următorii patru ani România va arăta cum a arătat şi în ultimii patru, cu politici firave, timide, ce duc la tăieri de salarii, duc la oameni care merg în şomaj şi cu miliarde de lei pierduţi prin te miri ce buzunare. Dacă alegătorii s-au săturat de toate aceastea atunci trebuie să vină la vot pe 9 decembrie astfel încât să putem alege o altă cale", a încheiat Dorin Dobra.

2582 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro